3 parfumuri cu care te vei face remarcat vara aceasta

Pe cât de ușor este să găsești într-un magazin de cosmetice un parfum care miroase bine, pe atât de dificil este să te asiguri că acel miros nu va deveni o ”uniformă” olfactivă a tuturor prietenilor, colegilor sau rivalilor tăi.

Dacă pentru o femeie ar fi un coșmar să poarte aceeași ținută cu o altă invitată la petrecere, trebuie să recunoști că nici noi nu putem zâmbi nepăsători la gândul că EA ar putea simți mirosul parfumului nostru pe orice alt bărbat care o abordează interesat.

De aceea, am căutat 3 esențe deosebite pentru această vară, rare și complexe, pe care le poți achiziționa doar de la Beautik Haute Parfumerie.

1. Costume National Cyber Garden

cyber-garden

 

Cyber Garden își are originile într-o viziune: scena imaginară a unei grădini din viitor. Esența este rezultatul unei călătorii a imaginației într-o grădină futuristă, unde natura și tehnologia se regăsesc într-o armonie completă, dând naștere unui parfum unic și avangardist.

Ennio Capasa a lucrat pentru această aromă neașteptată cu parfumierul Antoine Lie. Rezultatul este un parfum proaspăt si reconfortant, caracterizat de ingrediente prețioase rare.

2. Parfum D’Empire Tabac Tabou

Packshot-TT-fd-blanc_site

Casa franceză de parfumuri de nișă, Parfum D’Empire, a lansat Tabac Tabou, o creație în care frunzele de tutun se întâlnesc cu fânul proaspăt și dau naștere unui peisaj bogat și neîmblânzit. Completat de flori albe, acest peisaj olfactiv aduce împreună note animalice cu dulceața delicată a mierii și a tuberozelor, în timp ce ingrediente secrete neanunțate împrumută adâncimi incredibile de pământ.

A 24-a editie a Fifi Award Franta a decernat Casei Parfum D’Empire premiul pentru ”Best niche fragrance of the year” pentru creatia Tabac Tabou. Acest parfum este produs anual în cantități limitate, iar anul din care provin ingredientele este inscripționat pe fiecare etichetă în parte.

3. Diptyque Collection Les Voyages Do Son

Diptyque Collection Les Voyages Do Son

Diptyque ne invită într-o călătorie pentru a descoperi tărâmuri variate: de la îndepărtatele pământuri ale Asiei și până la coasta Mediteranei. Spiritul aventuros al fondatorilor Casei Diptyque este evidențiat prin Collection Les Voyages.

Yvez Coueslant și-a petrecut copilăria pe malurile golfului Tonkin din Vietnam. Duminicile, familia celebrului creator își petrecea după-amiezile în resortul Do Son, pe țărmurile Golfului Ha Long, unde mirosul senzual al tuberozelor persista în aer. Imaginea tuberozelor stropite cu apă a fost capturată într-un parfum de către fondatorul Diptyque.

Do Son surprinde amintirile copilăriei sale și priveliștea peisajelor asiatice. Pentru a exprima picăturile răcoritoare de apă, parfumierul a realizat o îmbinare de note jucăușe, explozive, de piper roșu și iasomie sambac, care ”colorează” prin prospețime.