8 sfaturi pentru piele şi păr: îngrijire completă pe timp de vară

academia barbatilor

Căldurile extreme, soarele torid şi distracţia de vacanţă necesită pregătire specială pentru piele şi păr. Specialiştii PATIO au alcătuit o listă a celor mai importante 8 reguli de îngrijire în sezonul cald.

  1. Tunde-te cât mai scurt! Apa sărată împiedică părul să fie catifelat, se va încurca foarte tare şi va căpăta un aspect neîngijit.
  2. Spală-l zilnic şi după fiecare baie în mare sau în piscină cu un sampon hidrarant. Substanţele folosite pe post de dezinfectant pentru apa din bazine sunt nocive firului de păr, iar sarea din mare îl va face casant şi tern. Oferă-i îngrijire adecvată!
  3. Pentru păr, foloseşte spray cu protecţie termică.
  4. Chiar şi barba ar trebui tunsă cât mai scurt pentru a-ţi asigura un minim de confort termic.
  5. Dacă nu te poţi despărţi de ea, îngrijeşte-o cu un ulei de păr hidratant– se poate folosi atât pe păr ud, cât şi pe uscat.
  6. Pentru piele, crema cu protecţie solară este obligatorie. În funcţie de culoarea pielii şi perioada din zi când intri în contact cu razele solare, crema trebuie să ofere protecţie optimă. Pentru corp, foloseşte minim SPF15, iar pentru ten, SPF 50. Reaplică un strat nou de cremă la fiecare 2 ore şi după fiecare contact cu apa.
  7. Dacă îţi doreşti un bronz uniform şi frumos, înainte de a pleca în vacanţă pregăteşte-ţi tenul. Se recomandă tratament facial care include curăţare în profunzime şi hidratare.
  8. Mai stai şi sub umbrelă! Să nu uităm ca soarele în exces dăunează sănătaţii şi favorizează apariţia ridurilor!

Îngrijire, hidratare şi voie bună!

Stiliştii PATIO te aşteaptă în Carrefour Feeria Băneasa, parter.

Pentru programări, apelează 0729.990.405.

www.patiostudio.ro

www.patiostudio.ro