BRD și Mastercard lansează un card de credit pentru împătimiții de cumpărături

Plata în rate fără dobândă, oriunde în lume, și posibilitate de refinanțare în 36 de rate cu dobândă zero, acesta este avantajul pe care ți-l oferă noul card de credit lansat de BRD – Groupe Société Générale în parteneriat cu Mastercard.

Cardurile Standard și Gold încorporează cel mai complex sistem de rate din România, menit să răspundă celor mai variate nevoi de consum și marchează totodată lansarea globală a serviciului Mastercard – Plata în rate. Printre caracteristicile de bază ale noului card se numără:

  • Planuri de până la 18 rate cu dobândă zero, care permit plata în rate online sau direct în magazin, oriunde în lume, fără a fi limitat la o anumită rețea de comercianți parteneri. Posesorii de carduri au opțiunea de a plăti în rate pentru cumpărături efectuate atât în rețeaua de magazine partenere a BRD, cât și a Mastercard, respectiv după efectuarea tranzacției, prin eșalonarea costului în funcție de planul de rate preferat.
  • Opţiunea „Cash în rate”, un beneficiu inovator care oferă posibilitatea de a transfera o parte din limita de credit în orice cont curent al deținătorului și rambursarea acesteia în maximum 36 de rate egale, cu dobândă.
  • Cumularea totală sau parțială a plăților efectuate pe parcursul unei luni într-un plan de rate egale de până la 36 de luni.

De asemenea, cardurile de credit BRD oferă și beneficii suplimentare:

  • Un program de reduceri în peste 500 de locații partenere, disponibil prin platforma online Extrabeneficii.brd.ro şi reduceri la comercianţii incluşi în programul MasterCard Premium.
  • O ofertă completă de asigurări.
  • Acces în saloanele VIP ale aeroporturilor din Cluj și Timișoara pentru cardurile de credit Gold.
  • Cea mai bună ofertă de refinanțare disponibilă momentan în piață, cu 36 de rate cu dobândă 0.

Dacă alegi, până la finalul lunii ianuarie 2017, cardul de credit BRD beneficiezi de 18 rate fără dobândă oriunde în lume, comision de acordare 0, comision de administrare 0 în primul an și intri automat în tragerea la sorți pentru premiul în valoare de 15.000 de euro cash, dacă folosești cardul de credit pentru cumpărături de minimum 1.000 lei.