În căutarea cadoului perfect: buchete de flori bespoke

academia barbatilor

Se spune că fiecare femeie este fericită să primească flori până află că prietenele ei primesc diamante. Zilele acestea suntem în căutarea celor mai originale cadouri de Valentine’s Day și, până la diamante, am descoperit celebrele buchete de flori bespoke. Despre cum se face la comandă un snop cu „vorbe” colorate, înmiresmate și elocvente ca un roman de dragoste la purtător îți povestim mai jos. De livrare se ocupă Băiatul cu Flori.

Și noi, ca și voi, ceilalți bărbați, vrem să fim deopotrivă tandri și generoși, romantici și protectori, deși uneori se zice că preferăm să schimbăm cu ochii închiși patru bujii, decât să rostim cu ochii deschiși acele patru cuvinte: „Te iubesc, draga mea!”.

buchet flosi bespoke baiatulcuflori

Sunt desigur și bărbați care nu au nicio tresărire în a-și mărturisi preferința pentru răsfățul vizual oferit de o aglomerare de petale, frunze, bulbi și muguri și nu sunt refractari la ideea de a oferi flori. Doar că și pe unii dintre aceia îi vedem în florării, nestingheriți și destul de neimplicați, înhățând pachetul – pardon, buchetul – cu trandafiri roșii (atât de previzibili, că parcă nu mai au nicio personalitate, sunt solemni și hollywoodieni) sau trandafiri albi (atât de virginali, că parcă merg cu ei la nepoțică sau mătușă, nu la iubita ce le bântuie visele, mințile, arterele și fiecare moleculă… ).

În fine, ați prins ideea. Hai s-o apucăm bărbătește, chiar dacă ne transpiră palmele și oftăm din greu până ne vedem cu buchetul (făcut pe comandă) dăruit și pupicii obținuți.

Pentru că ne-a ”citit” stângăcia, Băiatul cu Flori este non-stop și mai ales acum, în prag de Valentine’s Day, dispus să creeze pentru iubitele noastre cele mai originale și binevenite expresii ale iubirii. Pentru anul acesta, Băiatul s-a pregătit cu flori atipice, aranjamente îndrăznețe, ghirlande și alte arhitecturi efemere pentru momente speciale în doi.

Pentru declarații de stil personalizate, noi preferăm buchete de flori „bespoke” cu elemente surpriză. În traducere masculină, îndrumat de maeștri în design floral, vei crea acea pièces de résistance prin care să transmiți către… your better half că este unică, incomparabilă, surprinzătoare. Un buchet bespoke este, ca și un costum sau o mașină sau un eveniment conceput și executat la comandă, o victorie.

Pe cât de unică, pe atât de simplă şi de intensă.

Recompensa? O vei privi pe ea, destinatara, tulburată și îmbujorată, privindu-te pe deasupra norului de petale și boboci și frunzulițe și lujeri și miresme. Iar ocheada aia vorbește cât o întregă grădină.

Contact și comenzi cu adevărat „pe comandă” www.baiatulcuflori.ro