În căutarea cadoului perfect pentru Valentine s Day: terapiile SPA pentru cupluri

academia barbatilor

Un gentleman nu lasă cadourile pe ultima sută de metri și oferă mai degrabă experiențe decât lucruri materiale. Un gentleman știe că iubita lui este împlinită atunci când EL îi este alături. Tocmai de aceea, terapiile spa pentru cupluri sunt cadouri care surclasează tradiționalele buchete de flori, parfumuri sau bijuterii.

Baie cu lapte și petale de trandafiri, masaj cu uleiuri esențiale, șampanie, fructe și o atmosferă care vă poartă pentru câteva ore în cea mai romantică și relaxantă vacanță petrecută în Asia. Poate părea cam mult sirop pentru tine, însă crede-ne pe cuvânt că o zi la  THAIco SPA  te va face să uiți toate cinele romantice, filmele lacrimogene la care ai mers de dragul ei și mai ales te scapă de maratonul din magazine.

Oricare dintre cele peste 25 de tipuri de masaj din meniul THAIco SPA poate fi realizat pentru cupluri în camera dedicată terapiilor spa de cuplu. Pentru că orice cadou trebuie să vină și cu o poveste frumoasă, le descriem mai jos în amănunt, exact așa cum ar vrea ea să-i fie descrise.

terapii spa thaico spa baie cu lapte

Între preferințele cuplurilor se află masajul balinez, care reunește presopunctura, reflexoterapia și aromaterapia pentru stimularea circulației și oxigenarea sângelui. Dacă preferați un masaj mai delicat, lomi-lomi este tehnica ce îți lasă mult timp după terapie senzația răsfățului în valurile mării. Persoanele cu un ritm de viață solicitant preferă masajul hilot care identifică și tratează zonele tensionate din corp. Pentru a vă bucura de relaxare deplină, este recomandat ca masajul să dureze 90 – 120 de minute.

Dacă vrei să treci la pasul următor în relație, oferă-i ritualul pentru cupluri Honeymoon, un mix de terapii spa pentru relaxare și reconectare. Ritualul începe cu o sesiune în sauna umedă care detensionează musculatura și vă conectează la armonia din spa.  Urmează exfolierea corporală cu aromă delicată de trandafiri, o baie cu lapte și petale de flori, în timpul căreia vă puteți bucura de șampanie și fructe. La final, masajul hawaiian relaxează profund corpul, iar uleiurile esențiale de orhidee, portocală sau nucă de cocos lasă pielea hrănită, moale şi suplă.

Durată: 2h 30 min

Ritualul Magic Chocolate folosește calitățile recunoscute ale ciocolatei: relaxează și induce starea de fericire prin stimularea serotoninei, “hormonul fericirii”. Exfolierea corporală delicată cu ciocolată curăță în profunzime, tonifică și hrănește pielea, îmbunătățind absorbția altor produse. Aportul de nutrienți de care pielea se bucură în urma măștii corporale cu spumă de ciocolată catifelează și calmează iritațiile. Ritualul are un efect relaxant asupra organismului, reduce stresul, creşte nivelul de energie și vă induce starea de bine. Împachetarea corporală este urmată de o baie cu lapte prețios iar tratamentul continuă cu 80 de minute de masaj asiatic.

Durata: 3h

Terapiile pentru cuplu THAIco SPA pot fi rezervate la Tel. 0729 842 426, pe E-mail booking@thaicospa.ro sau online pe www.thaicospa.ro

THAIco SPA, desemnat The Modern Spa of the Year 2018 de către Luxury Travel Guide și nominalizat la World Luxury Spa Awards 2018, este localizat în zona Piața Victoriei,  Intrarea Sevastopol, nr. 1, București

Apropo, citește aici alte câteva sfaturi despre cum să alegi și să oferi cadouri inspiratewww.academiabarbatilor.ro/cum-sa-faci-cadouri-frumoase-ca-un-gentleman-adevarat/