Cafele la purtător, cu un espressor fără curent electric: Newton Espresso!

Espressoare complicate și scumpe? Uită de ele! Privește această mașinărie simplă, minimalistă, uimitoare! Se numește Newton Espresso și are un singur scop: să-ți pregătească un espresso magic în fiecare dimineață.

Dar stai: cine a creat drăcia asta care nu funcționează cu electricitate și pe care o poți lua cu tine în camping sau pe vârful muntelui? E un proiect care a pornit, ca multe altele, pe KickStarter, ideea fiind scornită de mințile unui designer și a unui inginer din Noua Zeelandă, care și-au unit lumile (și dragostea pentru cafea) pentru a da naștere acestui espressor de senzație, durabil, portabil și ușor de curățat.

Designul pistonului și sistemul de pârghii creează o presiune mai mult decât suficientă pentru a produce un espresso de calitate, totul depinzând de forța cu care le controlezi și de cantitatea de cafea pe care o folosești. ”Scula” ocupă spațiu puțin, e făcută din lemn lăcuit, aluminiu și oțel și se poate monta pe un perete, fiind foarte versatilă.

Campania pe KickStarter a început în luna octombrie și e de așteptat ca prețul de retail să fie de 423 dolari. Espressorul se poate comanda pe site-ul companiei, aici.

Ultimele postari ale lui Academia Barbatilor (vezi toate)