Ce au purtat bărbaţii la Globurile de Aur 2014 ?!

academia barbatilor

Cea de-a 71 ediţie a Globurilor de Aur care a avut loc la Los Angeles a reunit pe covorul roşu cele mai elegante personalităţi din Cetatea Filmului. Chiar dacă doamnele au fost în centrul atenţiei fotografilor şi reprezentanţilor presei care au studiat rochiile de seară extravagante şi bijuteriile scumpe, nici bărbaţii nu au trecut neobservaţi.

Printre cei mai „studiaţi” actori s-a numărat Kevin Spacey nominalizat la categoria cel mai bun actor în rol principal într-o miniserie/ film de televiziune pentru “House of cards”. El a purtat un smoking Burberry cu revere din mătase, cămaşă albă şi cravată neagră, dovedind că simplitatea este “cartea câştigătoare”.

kevin-spacey-globurile-de-aur-barbati-imbracati

Bryan Cranston, cunoscut publicului pentru rolul din serialul de succes, “Breaking Bad”  şi câştigător al unui Glob de Aur pentru “Best Actor in a TV Drama” a atras atenţia prin rafinamentul costumului sau Burberry. El a avut grijă să îşi potrivească ţinuta cu cea a soţiei sale, Robin Dearden. Şi colegul său de serial, mai tânărul Aaron Paul a preferat  liniile clasice ale unui costum Burberry şi a făcut o figură frumoasă pe covorul roşu, alături de superba soţie Lauren Parsekian.

bryan-cranston-globurile-de-aur-barbati-imbracati

Prezentatorul Ryan Seacrest, a intervievat cele mai frumoase vedete de pe covorul roşu, dar nu a făcut rabat de la eleganţă şi stil. El a îmbrăcat un costum negru Burberry, pe care l-a accesorizat cu papion şi batista la buzunarul de la piept.

Aaron-Paul-joked-around-alongside-his-wife-Lauren-Parsekian-Golden-Globes

Costumele Burberry se remarcă prin calitatea ţesăturilor, eleganţa croielilor şi atenţia acordată detaliilor. Printre vedetele care poartă Burberry Tailoring se numără personalităţi din lumea filmului şi a sportului, precum David Beckham, Andy Murrey, Novak Djokovic, Gerard Butler, Robert Pattinson, Dev Patel, Kevin Spacey, Joseph Gordon-Levitt, Jake Gyllenhaall, Tom Hardy, Chris Hemsworth, David Duchovny, Owen Wilson, Hugh Jackman, Ryan Gosling, Andrew Garfield, Jason Statham, Alexander Skarsgard, Hugh Dancy, Tom Sturridge.

jennifer-lawrence-taylor-swift-ryan-seacrest-globurile-de-aur-barbati-imbracati

În România, costumele Burberry sunt disponibile în magazinul din strada Luterană nr 4.