Ceas deșteptător cu alarmă, sub formă de bombă artizanală

academia barbatilor

Dacă sunteți una dintre persoanele pentru care alarma unui ceas deșteptător nu-și face întotdeauna “treaba”, atunci cu siguranță trebuie să vă achiziționați un alt model care s-o facă, cu atât mai mult cu cât trebuie ca dimineța să rezolvați anumite probleme urgente sau pur și simplu să ajungeți în timp util la serviciu.

În ajutorul nostru au “sărit” câțiva oameni ingenioși, care au proiectat și produs un ceas deșteptător cu alamă, sub forma unei bombe artizanale, dotat în loc de explozibil cu câteva detonatoare din carton.

ceas-desteptator-alarma-bomba-artizanala-1

Eficacitatea modelului este dată de faptul că, pentru a opri alarma ceasului deșteptător, trebuie să scoateți un anumit fir dintr-o combinație de alte patru, sens în care cu siguranță va trebui să vă ridicați din pat și să aveți mintea limpede.

ceas-desteptator-alarma-bomba-artizanala-2

ceas-desteptator-alarma-bomba-artizanala-3

În cazul în care nu vă înscrieți în categoria persoanelor care se trezesc greu, însă aveți aveți un prieten care corespunde descrierii, puteți să-i faceți cadou un astfel de ceas, care cu siguranță îi va face plăcere.

ceas-desteptator-alarma-bomba-artizanala-4

ceas-desteptator-alarma-bomba-artizanala-5

Modelul acesta de ceas deșteptător cu alarmă poate fi achiziționat online de pe Amazon.com, la prețul de aproximativ 100 de Lei.