Fashion icon: lecții de stil de la David Beckham

Academia Barbatilor

Multe celebrități se îmbracă bine, dar puține reușesc asta fără ajutorul unui stilist personal. David Beckham este unul dintre ei. Stilul său ireproșabil și aparițiile sale publice de neegalat au făcut deja înconjurul lumii. Află în acest articol cum să te îmbraci ca David Beckham. 

În plus, tot acum dăm startul și acestei serii cu bărbați îmbrăcați bine, așa că urmărește site-ul pentru inspirație săptămânală.

Smart și stylish pentru ieșirile after-work

David Beckham, Victoria Beckham

Sursă foto: Pinterest

Nu ai nevoie de cămașă sau de pantofi ca să dai dovadă de stil. Vezi mai sus dovada. Dacă aceste două piese apar cel mai frecvent în garderoba convențională a unui bărbat, noi spunem că poți obține același efect și fără ele. Ba mai mult, rezultatul poate fi chiar mai smart.

Lasă, deci, pantofii în dulap și poartă pantaloni la dungă cu sneakers sau teneși. Apoi îmbracă la fel de relaxat un cardigan peste un tricou și tocmai ai alcătuit o ținută! Nu-ți mai rămâne decât să cucerești o femeie cel puțin la fel de frumoasă ca Victoria Beckham.

Working man style

David Beckham

Sursă foto: Pinterest

Iar dacă vrei să emani masculinitate prin toți porii, nimic nu e mai de efect decât această ținută de working man.

Cum faci asta? Alege cele mai masculine piese pe care ar trebui să le ai deja în garderobă: cămașă din denim, ghete robuste, jeans albaștri și, nu în ultimul rând, jachetele vintage kaki. Ai grijă însă, căci nici frizura impecabilă nu ar trebui să lipsească. La final accesorizează totul cu o geantă supradimensionată și nu uita de atitudine!

Răstoarnă regulile costumului

David Beckham

Sursă foto: Pinterest

Credem că un bărbat ar trebui să alterneze stilul casual, cu cel elegant, pornind de la piese vestimentare versatile și de calitate. David Beckham este un exemplu în acest sens, iar tu poți împrumuta din stilul lui.

Caută-ți un costum din velur sau bumbac și răstoarnă un pic regulile. Impresionează purtându-l în alte situații față de cele la care s-ar aștepta ceilalți să te vadă. În loc să anticipezi așteptările criticilor purtând pantofi și cămașă, poartă sub cel mai bun sacou al tău un tricou basic, iar în picioare niște ghete chelsea. Iar dacă fizionomia îți permite să porți bască, atunci ești cel mai norocos!

Călătorește cu stil

David Beckham la aeroport

Sursă foto: Pinterest

Atât de simplu e: de ce să folosești valiză, când poți să ai stil? În plus, obiectele necesare acelui city break de două zile nu justifică folosirea unei valize. La fel de ușor și cu mult mai mult stil poți folosi o geantă de weekend. Astfel, nu vei arăta numai că ești în stare să alegi o geantă frumoasă, ci și că ești un bărbat care pune preț pe aspecte mai practice.

Cât despre restul ținutei, păstrează cea mai relaxată notă posibil. Poartă ghetele tale preferate și jeans în partea de jos, și o jachetă peste un tricou uni în partea de sus. Check in open!

Poartă piese clasice ziua

David Beckham ținută de zi

Sursă foto: Pinterest

Și ca să nu-ți dăm impresia că Beckham este doar pentru ținute casual și smart, iată cum poate străluci și îmbrăcat în piese clasice. Ce trebuie să faci tu?

Pentru evenimentele de zi, ai nevoie de un blazer de calitate. Alege o țesătură clasică și adaug-o unei ținute contemporane. Cămașa albă nu ar trebui să fie doar pentru birou, la fel cum nici cravata nu este destinată doar unor interioarelor de sticlă. Poartă aceleași piese și în aer liber, la un meci de tenis, de exemplu, și arată că ți-ai dorit să arăți bine, și porți respect pentru jucători.