Destinație pentru relaxare – Aqua Dome Thermal din Austria

academia barbatilor

Dacă sunteți în căutarea unei experiențe cu adevărat unice de relaxare și vacanță în timpul iernii, atunci Aqua Dome Resort Thermal din Austria poate fi alegerea la îndemână, mai ales acum când ne pregătim și de ski.

Mai degrabă decât să găsească modalități de a scăpa de condițiile meteorologice neprielnice din sezonul rece, Aqua Dome-l din Austria promovează chiar frumusețea acestui anotimp, zăpada și sporturile de iarnă.

aqua-dome-thermal-resort-Austria-ski-spa-piscine-apa-relaxare-7

aqua-dome-thermal-resort-Austria-ski-spa-piscine-apa-relaxare-8

Complexul SPA poate oferi momente de odihnă și relaxare pentru aproximativ 350.000 de vizitatori în fiecare an, această frumoasă stațiune fiind amplasată chiar în “creierul” munților acoperiți de zăpadă din Austria.

aqua-dome-thermal-resort-Austria-ski-spa-piscine-apa-relaxare-6

aqua-dome-thermal-resort-Austria-ski-spa-piscine-apa-relaxare-5

Punctul central al stațiunii este reprezentat de cele trei piscine în formă de castron, care sunt ridicate la înălțimea de 25 de metri.

aqua-dome-thermal-resort-Austria-ski-spa-piscine-apa-relaxare-2

aqua-dome-thermal-resort-Austria-ski-spa-piscine-apa-relaxare-3

Acestea nu sunt doar piscine obișnuite, ci în afară de aspectul arhitectural unic, fiecare bazin este umplut cu apă termală provenind dintr-un rezervor situat la peste 1.800 de metri sub pământ, fiind completat de efecte muzicale și iluminat subacvatic pentru o experiență cu totul inedită.

aqua-dome-thermal-resort-Austria-ski-spa-piscine-apa-relaxare-4

Hotelul în sine are 200 de camere și o punte de observație pe acoperiș de unde se pot vedea toate împrejurimile, oferind priveliști de nedescris.

Sursa: aqua-dome.at/de