Duster concept tunning de excepţie – Renault Dcross (brazilian)

academia barbatilor

După ce am observat Duster-ul cu tunning promovat de cei de la Renault sub forma DCross Concept, în Brazilia, am considerat că trebuie să prezentăm “minunăţia sau excepţia” şi românilor, întrucât suntem siguri că astfel stima de sine a conaţionalilor noştri va înregistra o creştere semnificativă, mai ales că vorbim de un brand naţional (dar promovat de francezi).

Dar ce este Renault Dcross? Nimic altceva decât o Dacia Duster, cu mai multă personalitate şi cu ceva mai mult tuning. Acest concept a fost prezentat la Salonul Auto de la Sao Paulo (Brazilia).

duster-tunning-renault-dcross-concept-brazilia-1

Menţionăm că modelul SUV-ului a apărut într-un finisaj exterior în două tonuri de culoare, cu trei sferturi vopsite în verde, iar un sfert negru mat, caracteristice autoturismelor sportive cu mulţi căluţi sub capotă.

duster-tunning-renault-dcross-concept-brazilia-2

Fiind un concept, au mai fost modificate blocurile optice, partea spate cu micile geamuri laterale scoase în evidenţă, precum şi plafonul care acum are deasupra roata de rezervă.

duster-tunning-renault-dcross-concept-brazilia-3

Prin conceptul Renault Dcross bazat pe Dacia Duster, constructorul francez testează în primul rând piața braziliană, dar are potențialul de a ajunge şi în România, prin intermediul grupului Dacia Renault.

duster-tunning-renault-dcross-concept-brazilia-4

Dcross este au autoturism de teren excepţional, pe care majoritatea dintre noi ne-am dori să-l conducem.

[youtube id=”-NHzPcNJIBk” width=”600″ height=”350″]

Dacă sunteţi de altă părere spuneţi 😉 !