Echipează-ți bucătăria pentru pregătirea unui mic dejun gustos și sănătos

Viața de burlac presupune mult confort, inclusiv în ceea ce privește echiparea bucătăriei. Frigider, cuptor cu microunde, aragaz… ce ți-ai putea dori mai mult?! Însă atunci când în ecuație apare EA, trebuie să reacționezi suficient de repede pentru a face o impresie bună. Iată cele mai importante aparate pe care trebuie sa le ai în bucătărie pentru a-i prepara un mic dejun ca la carte.

Nicio dimineață fără aromă de cafea.  Cafetiera din Gama Expressionist Collection de la Electrolux este dotată cu funcția Auto-Start cu ajutorul căreia îți poți programa prepararea cafelei cu până la 24 de ore înainte. Cu siguranță nu vei uita să o prepari, oricât de euforici v-ați întors de la petrecere. Funcția Aroma Strength te va ajuta să o satisfaci pe deplin, reglând tăria cafelei în funcție de momentul zilei.

cafetiera cu design elegant

 

Iubitorii de ceai își pot infuza diminețile cu aromele preferate, cu ajutorul fierbătorului de apă Expressionist. Este ușor de folosit și depozitat, are o capacitate generoasă, de 1.7 litri, astfel că îi poți propune să vă beți și ceaiul de la amiază împreună.

fierbator de apa pentru prepararea caiului

 

Revenind la micul dejun,  prăjitorul de pâine îți oferă o experiență crocantă și delicioasă, fie că preferi pâinea sau produsele dulci de patiserie. Funcția Lift Check te va ajuta să verifici stadiul de prăjire a pâinii, iar dispozitivul pliabil de încălzire este ideal pentru croissantele cu ciocolată.

 

prajitor de paine cu functie de incalzire pentru produse de patiserie

 

Dacă iubita ta este tot timpul la dietă, surprinde-o cu un smoothie delicios. Blender-ul Electrolux este prevăzut cu o cană mare de sticlă, extrem de rezistentă,  ceea ce îl face perfect pentru un mic dejun în formulă extinsă.

 

blender pentru smoothie sau sucuri de fructe