Einer Bags – nou brand românesc de genți și accesorii din piele

academia barbatilor

, Fashion

Einer Bags – Romanian Rooted Leather Goods – brand 100% românesc de genți și accesorii din piele, anunță lansarea primei colecții, adresată persoanelor ce apreciază eleganța prin simplitate și calitate.

einer-bags-romanian-leather-brand-genti-accesorii-piele-2Brand-ul Einer cuprinde produse realizate din piele naturală mată, de culoare gri antracit și maro. Gențile Einer se pliază perfect pe un stil casual-chic, business, smart casual și oferă eleganța, comoditatea și durabilitatea unui accesoriu de calitate.

einer-bags-romanian-leather-brand-genti-accesorii-piele-3Fiecare geantă sau accesoriu Einer este realizat manual, din piele 100% naturală și prelucrată o singură dată pentru a se păstra aspectul natural al acesteia. Produsele sunt create în serii limitate, fiecare model fiind unic.

einer-bags-romanian-leather-brand-genti-accesorii-piele-4

Sursele de inspirație ale colecției pornesc de la tradiția prelucrării și transformării pielii în accesorii lucrate cu grijă și pasiune, reinterpretarea rafinamentului, echilibrul dintre tradițional și modern, până la opoziția masculin-feminin. Colecția-capsulă include genți, portofele, port-carduri și portstilouri.

einer-bags-romanian-leather-brand-genti-accesorii-piele-5 einer-bags-romanian-leather-brand-genti-accesorii-piele-6Geanțile Einer pot fi purtate atât în mână, cât și pe umăr sau pe o parte a corpului, reușind să scoată din anonimat orice ținută.

einer-bags-romanian-leather-brand-genti-accesorii-piele-7

“Decizia de a lansa un brand 100% românesc de genți și accesorii din piele s-a bazat, în primul rând, pe o nevoie personală de a deține accesorii din piele, de o calitate foarte bună, la un preț decent. De aceea, Einer Bags a luat naștere din dorința de a crea un brand respectat și valoros și de a atinge cele mai înalte standarde de calitate în materie de genți și accesorii din piele.

einer-bags-romanian-leather-brand-genti-accesorii-piele-8Einer Bags relevă pasiunea și dragostea pentru tradiția românească de prelucrare a pielii și transformarea ei în genți lucrate cu grijă și atenție pentru detalii și calitate”, spune Mihnea Jurcă, fondatorul brand-ului Einer Bags.

einer-bags-romanian-leather-brand-genti-accesorii-piele-9

Prin gențile și accesoriile create, Einer Bags scoate în evidență cel mai de preț atu al fiecăruia dintre noi: personalitatea. Brand-ul Einer Bags vorbește despre clasic, eleganța contemporană și se adresează oamenilor pasionați de bon-ton, care vor să impresioneze prin simplitate.     

einer-bags-romanian-leather-brand-genti-accesorii-piele-10Pentru mai multe informații despre brand-ul Einer vizitați site-ul oficial www.einer-bags.com și pagina oficială de Facebook Einer Bags.