“EXTREME VICUNA” a ajuns și în ROMÂNIA, prin Ego Men

academia barbatilor

Mereu în căutarea  inovaţiei, a excelenţei şi a luxului, specialiştii de la Ego Men`s Fashion Concept s-au întors de la târgul internaţional Premier Vision de la Paris cu cele mai noi şi exclusiviste ţesături, din care vor realiza costume la comandă în atelierul made to measure deschis la Ego Flagship Store, pe Bd. Lascăr Catargiu nr 2.

Pentru sezonul rece, marile case internaţionale propun lână preţioasă, caşmirul şi combinaţia de lână cu mătase pentru costumele de seară. Însă între toate materialele prezentate de cei mai cunoscuţi producători internaţionali, se remarcă Extreme Vicuna, ediţie limitată a casei Dormeuil, ce va fi prezentă exclusiv la Ego Men`s Fashion Concept începând din acest sezon.

Vicuna este un animal sălbatic din a cărei blană se obţin fibre cu diametrul de doar 12 microni ce sunt ţesute în materiale extrem de fine, netede şi luminoase. Spre deosebire de ţesăturile Vicuna de până acum ce aveau la bază o lână într-o nuanţă mai închisă, obţinută din Peru, materia prima pentru Extreme Vicuna, mai deschisă la culoare, provine din munţii înalţi ai Argentinei de Nord.

tesatura_extreme_vicuna_h_romania

Fiecare vicuna furnizează 300 g de lână, o dată la 2 ani şi de aceea, ţesătură realizată de Dormeuil printr-un proces controlat în detaliu, de la tuns, ţesut, până la finisare, are că rezultat un material exclusivist.

Noua paletă Dormeuil integrează 10 culori, alegeri surprinzătoare ce includ bej, mov-prună şi gri deschis, depăşind clasicul trio albastru marin, camel şi negru al colecţiilor Vicuna disponibile până acum, ce aveau la bază o lână într-o nuanţă mai închisă.

Magazinul multibrand Ego Men`s Fashion Concept s-a făcut cunoscut pe piaţă de modă masculină din România datorită calităţii produselor şi înclinaţiei către inovaţie. După inaugurarea unui concept store unic în România, unde un bărbat poate găsi, ajutat de sfaturile unui consultant de stil, orice obiect vestimentar necesar unei ţinute complete, Ego Men`s Fashion Concept aduce  în fiecare sezon ultimele noutăţi internaţionale pentru clienţii săi.