Piese vestimentare esentiale pentru primavara

academia barbatilor

Pune în evidență hainele de primăvară în care te simți bine și care îți conferă un stil vestimentar bine definit. Vei obține în schimb o stare bună și o atitudine pe măsură.

fashion-barbati-primavara-piese-esentiale-2

Sacou Olive

Farfuria nu e singurul lucru pe care îl poți umple de verde. Culoarea olive a dominat podiumurile în 2015 și se menține, poate nu la aceeași nivel, și în anul 2016. Pentru bărbații care poartă doar culori neutre în garderobă, să porți Olive înseamnă că vrei să aduci vitalitate ținutelor, fără să epatezi. Un sacou Olive cu o croială slim fit și o cămașa albă simplă sunt de super efect atunci când vremea se încălzește. Poți să adaugi o pereche de pantaloni verzi Chinos și pantofi din piele întoarsă. Ideea să menții culoarea de bază, dar în mai multe nuanțe, să nu pară că porți o uniformă.

fashion-barbati-primavara-piese-esentiale-3

Blugi pre-spălați

În mod normal, blugii noi pe care ți-ai cumpărat au început să te deterioreze. Dacă nu consideri că e momentul să renunți la ei, poți să îi pui în valoare altfel: că blugi pre-spălați. Sau să îți achiziționezi o pereche de blugi cu tăieturi și efecte industriale. Ai nenumărate opțiuni vestimentare pe site-urile cu haine pentru bărbați sau în colecții de primăvară din boutique-uri. Urmărește perechile de blugi care “cad” normal pe ține, pe linia picioarelor, fără să scoată în evidența ce nu vrei să scoată. Poți să optezi și pentru pantalonii cu tăieturi în genunchi, dar fără să exagerezi.

Jachetă vintage

Jachetă tip Bomber e încă de actualitate și merită să o incluzi în garderobă ta de primăvară. Piesă vedetă din acest sezon e jachetă vintage sau sukajan, cu o textură lucioasă la exterior și imprimeuri mari la interior sau pe spate. A fost purtată de soldații americani, așa încât imprimeurile oscilează între vulture, stele, dragoni, tigri și flori asiatice. Dacă ți se potrivește acest stil, inspiră-te din modă japoneză, ai de unde alege. Jachetă vintage se potrivește alături de un tricou alb, blugi negri skinny și teniși.

fashion-barbati-primavara-piese-esentiale-4

Helancă gri

Helancă neagră ți-a fost suficient de utilă pe timpul iernii, dar ar trebui să o înlocuiești. O altă versiune a ei, cea gri, va face același lucru: îți lungește trupul, îți conferă un stil aparte și un look sofisticat, adaugă ceva nou ținutei tale, arată la fel de bine alături de un sacou sau o geacă Bomber, dar culoare face diferență – e un detaliu de primăvară. Vremea e imprevizibilă, așa încât alege haine din materiale naturale, care să se potrivească pe parcursul întregii zile. Consideră helancă aliatul tu în zilele de primăvară.

Șalvari (pantaloni largi cu manșeta răsucită)

În ciuda ideilor preconcepute, şalvarii nu te fac să arăți prost. Evident, trebuie să ai o conformație potrivită pentru această croială. Că să te pună cât mai bine în valoare, poartă şalvari alături de o jachetă slim fit mărimea ta și o pereche de pantofi comozi. Rezultatul va conferi o siluetă relaxată chiar și celui mai puțin sportiv bărbat.

Opțiune vestimentare abundă în acest sezon. Fie că optezi pentru haine din denim sau cu imprimeuri colorate, în croieli clasice sau super slim fit, fă alegeri inspirate și poartă haine care îți vin bine individual, dar și într-o ținută completă.

Sursa: don-men.com; fashionbeans.com; pinterest.com.