Fashion icon. Idei de stil de la Roberto Mararo

Academia Barbatilor
 Mr. Raro, după cum își spune chiar el, este în acest moment unul dintre cei mai stilați domni de pe instagram. Sute de mii de persoane se lasă inspirați zilnic de el, așa că ar trebui să o faci și tu. Noi îți arătăm prin ce se caracterizează, iar tu citești acest articol ca să te îmbogățești cu câteva idei de stil de la Roberto Mararo.

Cunoaște-ți bine mărimea

 

Our Suits are on different level #mararo #mararoaltaqualita #robertomararo

A post shared by Mararo By Roberto (@mararomrraro) on

Mararo ne arată că totul pleacă de la croială și măsură. Nu toți ne permitem luxul de a avea toate hainele făcute de croitor la comandă, însă ne putem asigura că măcar ceea ce cumpărăm este măsura potrivită. Astfel, fii foarte atent la croială atunci când probezi următorul sacou. Pentru o ținută cât mai elegantă, ai nevoie de haine cambrate, care să îți urmeze cât mai bine linia corpului. Tot sarcina lor este și de a scoate în evidență, respectiv de a ascunde ceea ce îți propui.

Poartă tricou polo sub sacou

 

One for Italian time and one for traveling;))

A post shared by Mararo By Roberto (@mararomrraro) on

Acum că știi cum să îți alegi sacoul, treci la pasul următor. Înlocuiește clasica cămașă cu un tricou polo. Astfel arăți că ești curajos și știi ce faci. Ca să nu mai spunem de aerul și mai relaxat pe care îl emani.

Poartă bluză pe gât sub sacou

 

Wish you all a happy weekend

A post shared by Mararo By Roberto (@mararomrraro) on

Ori, mai bine zis, poartă orice sub sacou. Sacoul asigură deja eleganța de care ai nevoie zilnic, oferindu-ți loc să experimentezi cu orice piese pe sub el.

Poartă mocasini la orice ocazie

 

Altă regulă de aur a lui Mararo este aceea de a purta mocasini indiferent de ocazie. La fel cum ți-am explicat și noi, el s-a convins atât de utilitatea lor, cât și de declarația lor de stil. Pe scurt, înarmează-te cu mocasini și străbate orașul în plimbare.

Fii atent la detalii

 

Mararo Cashmere imperial overcoat

A post shared by Mararo By Roberto (@mararomrraro) on

Chiar dacă vorbim despre măsura potrivită la haine sau despre țesături, suntem la categoria detalii. Ei bine, trebuie să extinzi tot mai mult acest câmp. Ocupă-te mai întâi de croiala hainelor și continuă, în timp, cu detalii și mai fine, ca faldurile paltonului, culorile mănușilor și așa mai departe. Nu uita nici de batiste și cravate.

Poartă ținute monocrome

 

The look of the day….total look by @mararo_mare

A post shared by Mararo By Roberto (@mararomrraro) on

Încă un fan înrăit al ținutelor monocrome este și Mr. Raro. Profită de bogăția (non)culorilor și arată că poți arăta la fel de bine într-o singură culoare, orice piese ai purta. Despre cum să porți negru din cap până-n picioare ți-am scris și noi aici.

Poartă lungimea perfectă la pantaloni

 

În continuare, trebuie să privești ținutele tale ca pe un întreg. Altfel zis, nimic din ce am vorbit până acum nu are același efect decât dacă toate piesele sunt în armonie și au beneficiat de aceeași atenție. Dacă porți deja un costum cambrat, trebuie ca pantalonii tăi să arate la fel de bine. În acest caz, nu este nimeni care să te învețe asta mai ușor decât Mararo. Ai grijă ca pantalonii să depășească ușor glezna, însă să lase loc și de puțină piele.

Poartă sneakers la costum

 

Caffè Time #mararoaltaqualita

A post shared by Mararo By Roberto (@mararomrraro) on

Dacă nu ne-ai crezut atunci când am spus că sneakerșii purtați la costum sunt simbolul bărbatului cu stil, privește această poză. Cu alb mergi la sigur, însă asta nu înseamnă că nu poți experimenta mai mult. Succes!

Este în regulă să fii obsedat de o culoare

 

Live your life out of the box …

A post shared by Mararo By Roberto (@mararomrraro) on

Tot Mararo ne arată și că este perfect în regulă să fii înnebunit de o culoare. Găsește-ți și tu culoarea și poart-o până la epuizare. Ai grijă nu doar să arăți bine în ea, ci și să te reprezinte. Iar dacă culoarea ta preferată este albastru, ești unul dintre norocoși, pentru că ai pe pagina lui de Instagram sute de poze din care să te inspiri.

You are Rich when you have the sun, the sea,and Love …

A post shared by Mararo By Roberto (@mararomrraro) on

Poți fi la fel de stilat și fără sacou

 

Sunday with style #mararo

A post shared by Mararo By Roberto (@mararomrraro) on

Oricât de bine ne-am simți în sacou, acesta poate fi la fel de ușor înlocuit și cu o jachetă la fel de stilată. Dacă ai chef de o cafea bună, de o ieșire în parc, sau pur și simplu ieși să îți plimbi câinele, poartă o jachetă-statement. Alege o culoare pe care sacoul nu ți-ar permite să o porți și profită la maximum de timpul liber.