FashionTV Summer Festival – sugestii de costume masculine de vacanţă

academia barbatilor

De curând, la FashionTV Summer Festival au fost prezentate sugestii de ţinute masculine pentru vacanţă, dar şi tendinţele toamnei în materie de costume business şi ceremonie.

Pentru zilele de vacanţă, stiliştii recomandă ţesături naturale: in, mătase, bumbac sau lână fină. Acestea permit pielii să respire şi reduc disconfortul termic. Sacourilor le lipsesc întăriturile şi sunt căptuşite doar parţial sau chiar necăptuşite.

fashion-tv-summer-festival-mamaia-costume-barbatesti-vacanta-business-2

Din punct de vedere cromatic, în această vară sunt recomandate culorile efervescente- verde, oranj, roşu, galben sau violet. Imprimeurile bogate, atât de prezente sezonul acesta pe marile podiumuri internaţionale, se regăsesc pe cămăşi şi accesorii.

fashion-tv-summer-festival-mamaia-costume-barbatesti-vacanta-business-1

Colecţia de ceremonie EGO Men’s Fashion Concept reprezintă o declaraţie de stil pentru gentleman-ul ce se pregăteşte să facă marele pas. Ţinutele asigură o apariţie inedită prin detaliile bogate şi se remarcă prin calitatea ţesăturilor- lână, mătase, jacquard din mătase, smoking-uri din lână şi mătase.

fashion-tv-summer-festival-mamaia-costume-barbatesti-vacanta-business-4

Textilele lucioase, reflexiile metalice de albastru, grena, argintiu sau auriu, jacquard-ul ce prezintă tipare complexe, toate se înscriu în tendinţele acestui sezon.

fashion-tv-summer-festival-mamaia-costume-barbatesti-vacanta-business-3

Surpriza serii a fost apariţia pe podium a lui Victor Slav, îmbrăcat în costum de mire.

victor Slav_costum ceremonie-fashion-tv-summer-festival

Deşi mai sunt câteva săptămâni până la nunta cu Bianca Drăguşanu, viitorul mire nu şi-a putut stăpâni entuziasmul de a îmbracă vestimentaţia de ginere, iar prima probă a avut loc sâmbătă, în cadrul prezentării EGO Men`s Fashion Concept de la Mamaia.

Victor Slav_costum business

Pentru că Victor şi-a dorit să poarte o vestimentaţie rafinată la nunta sa, costumul a fost realizat de EGO Men`s Fashion Concept dintr-o ţesătură cu totul specială, care se impune ca un best-seller pentru cea mai mare casă de ţesături, Dormeuil. Ţesătura fabricată în Marea Britanie surprinde prin fineţe şi uşurime iar motivele subtile şi sofisticate captează lumina şi îi dau viaţă.