GOLF GTI Wolfsburg Edition – model aniversar la 40 de ani

academia barbatilor

Cu 380 de Cai Putere şi un design special, Golf GTI Wolfsburg Edition este un model unicat, prezentat de Volkswagen în cadrul festivalului de la Wörthersee.

La aniversarea a 40 de ani de istorie din spatele Golf-ului, 12 studenți germani aflați în practică în cadrul fabricii din Wolfsburg au creat un model GTI unicat, botezat sugestiv Wolfsburg Edition şi prezentat în premieră la Festivalul Worthersee 2014.

golf-gti-wolfsburg-40-edition-2

Pentru noul Golf GTI Wolfsburg Edition vorbim de un motor 2.0 TFSI care ajunge la 380 CP, în timp ce sistemul de evacuare din oţel inoxidabil sudat manual permite conducătorului auto să regleze volumul sunetului produs de motor prin intermediul supapei de vacuum.

golf-gti-wolfsburg-40-edition-5

golf-gti-wolfsburg-40-edition-4

La exterior, s-au ales jante în două tonalităţi şi o combinaţie de roşu şi negru pentru caroserie. Vopseaua a fost aplicată manual, iar elementul distinctiv îl reprezintă panorama oraşului Wolfsburg, stilizată în partea de jos a portierelor faţă.

golf-gti-wolfsburg-40-edition-6

golf-gti-wolfsburg-40-edition-7

Pentru interiorul supersportivei germane, studenţii au optat pentru scaune Recaro tip scoică, decoraţiuni de culoare roşie şi tapiţerie din piele cu inserţii textile.

golf-gti-wolfsburg-40-edition-3

golf-gti-wolfsburg-40-edition-4

Nu vă mai spunem că în portbagajul noului Golf GTI aniversar se află o consolă PlayStation conectată la un televizor LED de 24 de inch.

Sursa: facebook.com/VolkswagenRomania