7 idei de cadou pentru 8 martie care să inspire femeile din viața ta în 2018

Martie nu este doar luna răsfățului maxim pentru femei, ci și o ocazie de a-i serba unicitatea, modul de a fi și planurile pe care le are. Și da, e important să-i spui lucruri frumoase, să o trezești cu o cafea aromată și să o duci la birou pentru a putea purta pantofii cu toc de 10 de Ziua Femeii, însă fără un cadou, pleiada de gesturi frumoase nu poate fi completă.

Așa că nu te rezuma la celebrul buchet de flori și cutia de trufe de ciocolată, pe care deja se așteaptă să le primească, ci surprinde-ți iubita, mama, prietena cea mai bună, colega sau sora, oricare femeie importantă din viața ta, cu un cadou care să aibă în spatele său un mesaj special.

Am găsit la magazinul de cadouri MyMan 7 cadouri altfel, care vor surprinde orice femeie din viața ta de 8 martie:

1. Setul de scris retro cu pană, cadoul perfect pentru femeia căreia vrei să îi oferi o pauză de la mediul digital

set de scris cadou ziua femeii

Set de scris cu pană, penițe și călimară

Un set de scris retro e, cu siguranță, un cadou care o va surprinde într-o lume de statusuri, Instastories și e-mailuri. Oferă-i șansa de a medita și de a-și face un nou ritual, acela e a-și așterne gândurile pe hârtie în cel mai stilat mod posibil.

2. O pereche de butoni de cămașă prețioși

Set butoni, model celtic, aurii

Bijuteriile, o pereche de cercei sau un lănțișor nu o vor surprinde. Însă o pereche de butoni prețioși pentru cămașă vor fi o adevărată surpriză.

Butonii nu sunt rezervați doar bărbaților – deși sunt un obiect de statut al bărbaților cu stil elegant sau office, acest cadou o va inspira să fie mai încrezătoare în forțele proprii și să-și accesorizeze ținutele într-un stil smart.

3. Statuetele cu femei emblematice din istorie

decoratiune cadou

Statuetă din bronz “Venus din Milo”

statueta decoratiune cadou

Statuetă Monalisa by Leonardo da Vinci, din rășină placată în bronz

Dacă femeii căreia îi pregătești cadoul îi plac obiectele de decor, fă-i cadou de luna Mărțișorului o statuetă din rășină și bronz care înfățișează o femeie emblematică din istorie, cum ar fi Mona Lisa sau Venus din Milo – un obiect deosebit, care se diferențiază de decorațiunile clasice și are un mesaj aparte.

Oriunde va alege să o așeze, o asemenea statuetă va aduce un plus de lux. Mai mult, este și foarte rezistentă, astfel că o poate prețui mulți ani și își va aminti mereu cu drag de momentul în care ai dăruit-o.

4. Un jurnal retro, cu aspect medieval, în care să-și scrie planurile pe 2018

jurnal cadou

Jurnal retro din piele, cu aspect medieval

Când îți așterni pe hârtie gânduri, planuri, obiective, începi să conturezi un tablou tot mai clar al propriei identități, al reveriilor și al viitorului la care năzuiești.  Fă-i un cadou care s-o inspire să-şi aducă la viață visele cu un jurnal medieval din piele, pe care îl va aprecia și pentru aspectul medieval inedit.

Strecoară-i în jurnal și un bilet la filmul la care vrea să ajungă de ceva timp. Va fi complet cucerită de acest cadou creativ!

5. Un suport de cărți vintage, alături de biografia artistei sale preferate

stand de carti decoratiune birou cadou

Stand de cărți cu aspect vintage

De 8 Martie răsfaț-o cu un suport de cărți cu look vintage, alături de biografia artistei sale preferate, sau de o carte care s-o motiveze și să o facă să aibă mai multă încredere în sine, cum ar fi “Lean In – femeile, munca și voința de a conduce” de Sheryl Sandberg, sau “#Girlboss” de Sophia Amoruso, două titluri care îi vor da o porție bună de ambiție și mai multă lectură.

6. O geantă de călătorie, pentru un 8 Martie departe de oraș

Geanta voiaj piele

Geantă de voiaj piele, Transiberiana, Italia

Dacă e pasionată de călătorii, 8 Martie e ocazia perfectă să-i oferi un city break, o tabără de yoga sau dans, departe de agitația orașului. Va avea o zi de răsfăț și relaxare doar pentru ea și se va simți foarte apreciată.

Planifică-i mica escapadă până în cele mai mici detalii, și fă-i cadou o nouă geantă de voiaj, ca s-o ajuți să-și ia cu ea tot ce are nevoie pentru o călătorie de neuitat.

7.  Fă-i biroul un loc în care să își regăsească personalitatea

decoratiune glob pamantesc

Glob pământesc de inspirație vintage

Pentru ea e important tot ce face în cariera, și petrece multe ore în a deveni maestră în ceea ce face. Asa că fă-i timpul la birou mai frumos și oferă-i un accesoriu care s-o inspire și să-i aducă aminte pentru ce lucrează.

Un glob pământesc, care să o inspire pentru viitoarele călătorii e un cadou la care nu se va aștepta niciodată.

Pe MyMan.ro vei găsi o mulțime de cadouri inspirate.