Jacheta din piele – smart shopping – GrandPrix Originals

academia barbatilor

Celebra cursă de 24 de ore de la Le Mans și imaginea lui Steve McQueen, sursele de inspirație care stau la baza GRANDPRIX ORIGINALS, au fost transformate sezonul acesta într-o colecție care definește pasiunea pentru mașini și curse de anduranță: jachete din piele sau fâș, hanorace din bumbac, pantofi de condus și o serie de accesorii obligatorii.

Vremea mai rece cere schimbări rapide în garderobe, aşadar până la compunerea unor ţinute elaborate pentru noul sezon, propun să facem un prim pas: alegerea unei jachete din piele.

jacheta_din_piele_cu_insertii_din_lana_grandprix_originals_1980_lei

Recomandarea de astăzi: jachetele din piele din colecţia de toamnă/iarnă Grandprix Originals, brandul inspirat de legendarul Steve McQueen şi de celebra cursă din anii 70 de la Le Mans.

jacheta_din_piele_grandprix_originals_1700_lei

Jachetele din piele simple sau cu logo-ul Gulf, sponsor principal al cursei de la Le Mans, sunt produsele must-have ale sezonului. Confecționate din piele de cea mai bună calitate, colorate cu vopseluri vegetale într-o varietate de nuanțe și beneficiind de spiritul curselor adaptat prezentului, jachetele din piele sunt produsele care vor trece testul timpului.

jacheta_din_piele_le_cuir_grandprix_originals_1790_lei

Jachetele din fâș în variante de toamnă și de iarnă, vor colora sezonul rece, acestea fiind disponibile atât în nuanțe neutre, cât și în nuanțe de portocaliu sau bleu care te duc imediat cu gândul în mijlocul evenimentelor de la Le Mans.

jacheta_din_piele_dk_racing_grandprix_originals_1790_lei

Din colecția de toamnă-iarnă nu lipsesc accesoriile din piele si bumbac precum rucsacurile, gențile de călătorie, curelele sau căștile de protecție.

jacheta_din_piele_watkins_glen_grandprix_originals_1790_lei

Produsele GRANDPRIX ORIGINALS sunt disponibile în România exclusiv în magazinul din Băneasa Shopping City (etaj 1).

jacheta_din_piele_grandprix_originals_1880_lei

GRANDPRIX ORIGINALS este prezent în peste 20 de ţări printre care Germania, Franţa, Italia, Japonia, China, Chile şi Australia.

Pentru mai multe detalii accesați link-ul www.grandprix-originals.ro.