Karpatia Horse Show 2016, echitație la rang de spectacol

Pentru pasionații de echitație sau pentru cei care caută activități noi de petrecere a timpului liber, a început numărătoarea inversă. Karpatia Horse Show, ediția a III-a, se va desfășura în perioada 30 septembrie – 2 octombrie, pe Domeniul Cantacuzino din Florești, Prahova.  Organizatorii pregătesc anul acesta o serie de activități conexe menite să redea viața domeniului de 130 de hectare.

Concursul Karpatia Horse Show beneficiază anul acesta de o regândire a spaţiului competiţional, datorită aportului designerului irlandez Peter Fell. Fiecare punct de vizionare de pe traseu va oferi un spectacol spectaculos deoarece numărul de treceri se va dubla iar nivelul tehnic va fi unul foarte ridicat. Obstacolele au fost construite de Gabor Fintha, unul dintre cei mai faimoşi şi respectaţi designeri în domeniu.

Karpatia Horse Show

Karpatia Horse Show

Înscrierile pentru ediţia 2016 sunt în plină desfăşurare, sportivi din numeroase țări anunțându-și deja prezenţa. Iar dacă anul trecut, un sportiv din India a călătorit peste mări şi ţări pentru a participa şi a vizita  România, acum a venit rândul unui călăreţ din Australia să se înscrie la Karpatia Horse Show. “Să călătoreşti trei zile cu calul personal, atestă ineditul evenimentului şi şansa turistică pe care o generează o astfel de organizare”, spune Mihnea Vîrgolici directorul de eveniment al Karpatia Horse Show.

Pentru turiștii români călătoria este mai simplă, Domeniul Cantacuzino Florești este situat în apropierea montane  din Prahova, la doar o oră de București sau Brașov. Astfel, pe lângă spectacolul ecvestru, spectatorii vor avea posibilitatea să se iniţieze în arta călăriei şi să petreacă împreună cu prietenii ori familia un week-end într-un cadru destins şi relaxat cu zone special amenajate de food&entertainment.

Domeniul Cantacuzino- Florești, Prahova

Domeniul Cantacuzino- Florești, Prahova

Copiii se vor bucura și ei de jocuri, ateliere creative, dar și de  și de premii surpriză. Printre multe alte activități destinate lor, dar și adulților, vor avea loc prezentări de ogari, parade de maşini de epocă și trăsuri cu patru cai, sesiuni foto, workshop-uri, expoziții și discuţii interactive pe teme legate de tradiţia echitaţiei în România sau despre influența domeniului în arhitectură.
Vineri, 30 septembrie accesul este gratuit, iar în zilele de 1 și 2 octombrie, accesul se face pe baza biletului sau abonamentului. Copiii sub 10 ani au acces gratuit dacă sunt însoțiți de un adult. Fiecare dintre cele trei zile de concurs va începe la orele 10:00 şi se va încheia în jurul orelor 18:00.
Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la intrare sau on-line (http://www.bilete.ro/karpatia-horse-show-30-sept-02-oct-2016) și de la punctele de vânzare bilete.ro.

Abonamente și bilete:
Abonamente și bilete achiziționate în avans, până la data de 20 septembrie 2016
Abonament (1 – 2 octombrie): 25 lei
Bilet pentru o zi (1 sau 2 octombrie): 20 lei

Abonamente și bilete achiziționate în avans,  între 20 septembrie și 30 septembrie 2016
Abonament (1 – 2 octombrie): 35 lei
Bilet pentru o zi (1 sau 2 octombrie): 25 lei

Abonamente și bilete achiziționate după 30 septembrie 2016
Abonamente  (1 – 2 octombrie): 45 lei
Bilet pentru o zi (01 sau 02 octombrie): 30 lei

Abonamentele si/sau biletele achiziționate în avans vor beneficia de acces prioritar în tribunele acoperite, în limita celor 500 locuri disponibile, fără a se putea rezerva locuri. Fiecare adult care a achiziționat un abonament sau bilet în avans poate fi însotit și de un copil cu vârsta cuprinsă între 10 și 14 ani.

Pentru a intra în atmosfera evenimentului, te invităm să urmărești acest film de prezentare:
https://www.youtube.com/watch?v=7WYlNIPAW6U

Pentru mai multe informații despre ediția din acest an poțiurmări http://www.karpatiahorse.ro/ sau pagina oficială de Facebook, https://www.facebook.com/karpatiahorse.