Noul Samsung Galaxy S3 – intuiţie şi inteligenţă

academia barbatilor

Noul Samsung Galaxy S3, surprinde în primul rând prin intuiţie şi inteligenţă, făcând lucruri simple, însă de-a dreptul interesante pentru pasionaţi.

Unul dintre ele ar fi faptul că îţi urmăreşte privirea şi rămâne cu ecranul activ atât timp cât îl priveşti în “ochii”. Bineînţeles, ochiul este reprezentat de camera frontală care prin intermediul unui soft inovator, face mai multe decât ţi-ai fi putut închipui vreodată că un smartphone ar putea să facă.

Funcţia Direct call

Îi puteţi spune pur şi simplu când să pună alarmă sau îi puteţi spune să o mai amâne doar pentru câteva minute, îndeajuns încât să vă satisfaceţi nevoia de a mai dormi încă puţin.

Vrei să dai un mesaj şi brusc te răzgândeşti şi te hotărăşti să suni? Nimic mai simplu. Doar ridică telefonul la ureche, fără a mai atinge o singură dată ecranul şi Samsung Galaxy S3 va şti ce să facă.

Funcţia Smart Stay

Dacă te-ai săturat să citeşti un mesaj şi ecranul pur şi simplu să se stingă, S3 se ocupă şi de asta, tot prin intermediul camerei frontale de care am amintit în început, ecranul va rămâne aprins exact atât timp cât îl priveşti.

Iată aşadar cum de la simpla funcţie de call a unui telefon mobil, am ajuns să avem la dispoziţie cele mai geniale gadgeturi.

Referitor la aspect, după cum s-a anunţat şi la lansarea oficială a celor de la Samsung, noul model Galaxy S3, poate fi cumpărat în două nuanţe: bleumarin şi alb.

Samsung Galaxy S3 în România – disponibilitate şi preţuri

Operatorii naţionali de telefonie mobile sunt primii care au adus smartphone-ul în shop-urile offline. De asemenea, pe lângă faptul că au început livrările pentru pre-comenzi încă de pe dată de 1 iunie, doi din trei mari operatori de telefonie mobilă la nivel naţional, au o ofertă specială care include Samsung Galaxy S3.

Pentru cine vrea Samsung Galaxy S3 la abonament, momentan puteţi alege Orange sau Vodafone. Orange pune la dispoziţie un abonament Samsung Galaxy S3 la preţul de numai 300E smartphone-ul împreună cu un abonament de 21 euro şi o extraoptiune de 15 euro. Şi de la Vodafone vă puteţi achiziţiona Samsung Galaxy S3 la abonament, iar preţul de achiziţie este de 279E împreună cu un abonament de 37E dar care are inclus şi un Giga trafic pentru internet. La Cosmote, singura variantă în care puteţi achiziţiona momentan noul Samsung Galaxy S3 este la liber. Preţul este de 2.650 lei.

Tot în offline puteţi deja să cumpăraţi noul smartphone din magazine ca Altex sau Media Galaxy. Preţul mediu pentru toate magazinele care au deja la vânzare noul Galaxy, atât din online cât şi din offline, este de 2650 lei. Pentru pasionaţi însă, acest preţ nu va fi deloc o problemă.

[youtube id=”555s1DbicfY” width=”600″ height=”350″]