Parfumul săptămânii: Caron Pour un Homme Millesime

Săptămâna aceasta este marcată de Solstiţiul de vară care coincide, pentru prima dată în ultimii 50 de ani, cu fenomenul de Lună plină şi căruia i se alătură şi nişte temperaturi tropicale. Motive suficiente pentru plimbări romantice, seri pline la grădinile de vară ale oraşului şi fluturi în stomac.

Pentru că am ajuns la fluturi, gândul îmi zboară la un parfum cu o putere de seducţie aproape ireală şi neschimbată de 80 de ani: Pour Un Homme by Caron.

Încă din 1934, Pour Un Homme s-a impus cu un buchet floral masculin al parfumeriei franceze de lux. Autenticitate şi rafinament pentru un parfum cu acorduri unice, între cele mai preţioase varietăţi de lavandă naturală din toată Regiunea Provence şi vanilie, pentru un efect de prospeţime sofisticată.

Dar nu acest parfum reprezintă recomandarea acestei săptămâni, ci ediţia limitată Pour Un Homme de Caron Millesime, realizată special pentru aniversarea acestui legendarului Pour Un Homme-  este chiar mai seducător şi bulversează toate tiparele.

Arma seducţiei supreme, Caron Pour un Homme Millesime este disponibil în parfumeriile Beautik Haute Parfumerie.

Familie:Oriental

Note superioare: absolu de lavandă, esenţă de lavandă

Note mijlocii: lavandă, vanilie

Note de fond: mosc, ambră