Samsung Galaxy S SmartWatch cu display curbat

academia barbatilor

, Ceasuri

Iată cea mai recentă versiune a ceasului inteligent Samsung Galaxy S, care va ajunge pe rafturile magazinelor în luna octombrie 2014.

Spre deosebire de Samsung Galaxy Gear și Gear 2, noul ceas Galaxy S are un display Amoled de 2 inch curbat, cu LED-uri. Acest lucru nu este chiar o noutate pentru Samsung, întrucât compania a folosit un ecran curbat și pentru televizoare și telefoane mobile.

ceas-inteligent-samsung-galaxy-s-display-curbat-2Ceasul ecran curbat Galaxy S va sta un pic mai bine pe încheietura mâinii bărbaților sau femeilor, întrucât curba îl va face să arate un pic mai “natural”.

ceas-inteligent-samsung-galaxy-s-display-curbat-3
Modelul Samsung Galaxy S vine cu Bluetooth 4.0, conectivitate WiFi pentru a fi asociat cu toate dispozitivele mobile preferate și mai are un slot pentru card SIM 2G și 3G. Conform celor de la Samsung, ceasul inteligent Galaxy S poate fi folosit pentru a efectua apeluri telefonice, e-mail și mesagerie text.

ceas-inteligent-samsung-galaxy-s-display-curbat-4
La fel ca ceasurile anterioare, Galaxy S vine cu o varietate de aplicații, inclusiv cea de fitness, cum ar fi Nike + Running și aplicații pentru un mod de viață sănătos.

ceas-inteligent-samsung-galaxy-s-display-curbat-5Alte caracteristici și aplicații de pe Samsung Galaxy S includ navigație, Vremea, Știri, Music Player, Galerie foto, Giroscop, accelerometru, și mult mai mult. Ceasurile vin cu cadrane personalizate, deși sunt foarte ok cadranele clasice pe care le-au prezentat deja. Ceasurile vin cu curele interschimbabile, din plastic, albe sau negre.

ceas-inteligent-samsung-galaxy-s-display-curbat-6Ceasurile inteligente Galaxy S folosesc sistemele de operare Tizen și vin cu 512 MB de RAM și 4GB de memorie internă. Sunt dotate cu o baterie litiu-ion de 300mAh, care, conform producătorului coreean de electronice, ar trebui să dureze două zile la o singură încărcare pentru o utilizare normală (standby 300 ore, vorbire 11 ore și jocuri 9 ore).

ceas-inteligent-samsung-galaxy-s-display-curbat-7Chiar dacă Samsung plănuiește, după cum am mai spus mai sus, lansarea ceasului Galaxy S în luna octombrie, prețul de vânzare cu amănuntul nu a fost încă dezvăluit.