Sistem modular de camping, adaptabil oricărui autoturism

academia barbatilor

Că tot este vremea vacanțelor la munte sau la mare, elvețienii au scos pe piață un sistem modular de camping adaptabil oricărui autoturism.

În aceste condiții chiar dacă nu dețineți o rulotă profesionistă cuplată la cârligul mașinii pe care o dețineți (sau care nici nu este dotată cu cârlig pentru tractare), atunci sistemul de camping propus astăzi vă vine în ajutor.

sistem-modular-camping-autoturism-RoomBox-Easy-Tech-1

sistem-modular-camping-autoturism-RoomBox-Easy-Tech-2

Prin acest sistem vă puteți bucura de toate facilitățile moderne pe care le furnizează o rulotă. Cu sistemul modular de camping elvețian RoomBox Easy Tech, autovehiculul dumneavoastră poate fi transformat într-o rulotă complet echipată cu tot ce aveți nevoie, pentru a servi masa chiar în în aer liber, în natură.

sistem-modular-camping-autoturism-RoomBox-Easy-Tech-3

sistem-modular-camping-autoturism-RoomBox-Easy-Tech-4

Inspirat de sistemele militare, RoomBox este construit astfel încât să vă ofere tot ce aveți nevoie pentru o excursie în camping, și totul disponibil în portbagajul autoturismului personal.

[youtube id=”3cy3gKwirLk” width=”600″ height=”350″]

Întregul sistem poate fi instalat din autoturism în doar 10 minute. Sistemul modular include o zonă de gătit,de dormit și chiar un duș.

Sursa: swissroombox.com