Tendințe în moda masculină: colecția EGO Men`s toamnă/iarnă

academia barbatilor

Colecţia toamna/iarnă 2013-2014 a magazinelor multibrand EGO Men`s Fashion Concept aduce un aer proaspăt în garderoba gentlemanului contemporan, permiţându-i să experimenteze noi asocieri de culori sau texturi, să îşi provoace imaginaţia în crearea unei vestimentaţii complexe, să se facă remarcat prin detalii captivante.

Cea mai elegantă piesă din arsenalul de toamnă a unui bărbat, sacoul, se regăseşte în centrul colecţiei. Multitudinea de imprimeuri, texturi  şi nuanţe regăsite pe sacourile din colecţia EGO, oferă fiecărui bărbat o infinitate de posibilităţi de a combina piesele vestimentare în drumul sau către un outfit elaborat.

Sacou_Louis_Purple_Ego_ Men_s_ Fashion_Concept

Pantalonii statement, în culori şi imprimeuri surprinzătoare, din lână, bumbac, chiar şi catifea, devin una din piesele de rezistenţă ale garderobei masculine, pe când vestele, purtate la costum sau într-o ţinută smart-casual, sunt chiar mai populare sezonul acesta.

Pantaloni_Shaft_magazin_Ego_Men

În ceea ce priveşte tendinţele cromatice, în sezonul toamna-iarnă sunt recomandate culorile pământului, ale naturii în schimbare: de la nuanţe bogate de verde, la tonuri de oranj, bej sau burgundi şi până la maro profund sau gri.

Sacou_Louis_Purple_Ego_Men_s_ Fashion

Cât despre imprimeuri, eternele carouri Prince of Wales se dovedesc nesperat de longevive, găsindu-se şi anul acesta în colecţiile marilor case de modă.  Piesele de inspiraţie army revin în trend într-un mod cu totul inedit, regăsindu-se chiar în ţinute elegante.  O alternativă a imprimeului camuflaj o constituie purtarea separată a culorilor ce intră în alcătuirea acestuia: verde luminos, olive şi kaki.

Papion_COR SINE_LABE_DOLI_magazin

 
Marea noutate a sezonului toamna-iarnă masculin este pătrunderea brandului Brian Dales în portofoliul de mărci al magazinelor EGO. Colecţia Brian Dales toamna/iarnă 2013-2014 îşi propune să refacă puzzle-ul vestimentar al bărbatului cosmopolit, care poartă sacouri şi veste din catifea sau smochinguri  “italian cut”  la seri de gală, ţinute originale smart-casual la cocktailuri şi petreceri after-work şi se cufundă într-un pulover confortabil sau o geacă de piele în timpul liber.

Colecţia Ego Men`s Fashion Concept toamna/iarnă 2013 se remarcă prin designul original şi preţiozitatea  ţesăturilor şi formelor. Fiecare detaliu al colecţiei Ego Men`s Fashion Concept a fost anume creat pentru a scoate din anonimat orice vestimentaţie şi a conferi distincţie purtătorului.