URBB lansează în România 5 beri speciale

Se anunţă o vară interesantă pentru iubitorii de bere. URBB își extinde portofoliul cu cinci noi beri speciale: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa, care se alătură sortimentelor cunoscute românilor, precum: Guinness, Kilkenny și Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Noile branduri consolidează portofoliul URBB de beri speciale, care oferă astăzi o selecție variată de tipuri – de la bere de grâu până la stout, varietăți de bere bock sau ale, cu proveniență din diverse regiuni ale Europei cu o veche tradiție în bere, precum: Germania, Belgia, Irlanda, Italia și Franța. Selecția oferă consumatorilor ocazia de a savura beri care au trecut proba timpului, fiind produse de berării fondate în diverse secole ale celui de-al doilea mileniu.

bere bruna

Grimbergen Ambreé este o bere de abaţie Amber Ale, produsă din dubla fermentare a mai multor tipuri de malț şi hamei (hameiul Gatinais), celebru în zona Grimbergen, lângă Bruxelles, Belgia. Această bere este închisă la culoare, cu nuanţe rubinii şi are un gust plin, dulce-amar, cu note de caramel, prune uscate şi malț. Povestea acestei beri a început la 1128, iar numele acesteia este puternic legat de înființarea, de către Sfântul Norbert, a Abației din Grimbergen, lângă Bruxelles.

bere din grau

Kronenbourg 1664 Blanc este o bere din grâu, proaspătă şi fructată, dominată de arome de citrice şi coriandru, produsă din “caviarul hameiului”, Strisselspalt, un tip de hamei unic, exclusiv în Franţa, precum şi din culturi speciale de drojdie şi malţ atent selecţionate. Această bere ilustrează eleganţa şi gustul Franţei și este produsă încă din anul 1664.

bere italia, bere italieneasca, bere speciala

Angelo Poretti este o bere italiană, a cărei poveste a început în Valganna, nordul Italiei, în 1877, ca rezultat al călătoriilor fondatorului în Austria, Bohemia şi Bavaria, unde a învăţat secretele producerii unei beri de calitate de la cei mai mari maeştri berari. Berea va fi disponibilă pe piața din România în trei variante: 4 Luppoli Original, 5 Luppoli Bock Chiara și 6 Luppoli Bock Rossa.

Angelo Poretti 4 Luppoli Original este o bere lager de fermentaţie joasă, produsă din patru soiuri de hamei. Combinaţia notelor aromatice de fructe îndulcesc gustul amar moderat Angelo Poretti.

Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara este o bere bock cu cinci varietăţi de hamei; are o aromă de fructe distinctă, echilibrată şi cu un gust amar delicat.

Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa este o bere bock de culoare roşie, cu şase soiuri de hamei. Textura acesteia este evidenţiată de aroma de cereale arse şi nuanţele discrete de caramel şi lemn dulce.

Noile produse sunt disponibile în baruri, restaurante şi hoteluri de la începutul lunii aprilie.