Vacanţă în România: Un nou centru wellness la Băile Olăneşti

Iubitorii de SPA nu vor mai fi nevoiţi să îşi planifice vacanţa departe de casă anul acesta. În luna iunie îşi deschide porţile complexul Tisa Spa Resort, de la Olăneşti.

România câştigă astfel, un nou resort destinat relaxării depline, cu piscine de înot, piscine ludice, jacuzzi-uri exterioare, piscine pentru copii, tobogane, saune, hammam, baie de abur, salina, locuri de joacă, un spa herbal Casa Naturii, sala de fitness Technogym, zone de relaxare spaţioase, baruri şi terase şi un meniu de tratamente spa impresionant.
Tisa Spa Resort Olanesti

 Wellness pentru întreaga familie

Dacă vă amintiţi vacanţele din coplilărie, când eraţi obligaţi să vă însoţiţi părinţii sau bunicii la Olăneşti, la tratament, încercaţi să vă detaşaţi de orice astfel de amintire. Tisa Spa Resort, ce va fi deschis vineri, 3 iunie în staţiunea Băile Olăneşti, lângă Ramnicu-Valcea după o investiţie de 5,5 milioane euro, promite să ofere o stare de bine generală, atât adulţilor, cât şi juniorilor.

Un tratament facial relaxant după un antrenament fitness, un prânz delicios, un tratament Parenie Venik în saună, sucuri hrănitoare sau o petrecere pentru copii în zona de piscine şi locuri de joacă dedicata lor, toate fac parte din spectrul larg de oferte care va satisface toate aşteptările.

Tisa Spa Resort Interior

 

Cei peste 4000 mp ai construcţiei sunt împărţiţi extrem de judicios pentru a oferi atât relaxare cât şi o dispoziţie tonică, tinta fiind starea de bine pentru întreaga familie.

În zona Thermarium, complementar meniului de inspiraţie românească, nu puteau lipsi şi terapii internaţionale, de neînlocuit într-un meniu spa autentic: hammam turcesc, hammam marocan, Parenie Venik – de inspiraţie rusească, un tratament pentru prima oară prezent în România. Atracţiile oferite sunt completate cu camera VIP, terasa panoramică, sala de jocuri de agrement şi toboganele cu apă.

Relaxare cu rădăcini româneşti

Majoritatea programelor Tisa Spa are la baza proceduri tradiţionale româneşti inspirate din natură şi transpuse în prezent. De asemenea, la crearea meniului de terapii au conspirat doar branduri româneşti, alegând linii ca Plantavorel, Pell Amar şi Farmec, cu îndelungată şi recunoscută istorie în cercetare şi în tratamente de înfrumuseţare.

Terapii tisa spa resort

 

Colecţia de tratamente semnătura Tisa – Farmacia Naturii – se bazează pe extracte de plante româneşti că roiniţa, busuioc, salvie, geranium care se regăsesc în meniu sub formă de băi de plante şi cataplasme.

Terapiile înglobează proprietăţile binefăcătoare ale plantelor medicinale, nămolului pur sau algelor şi au nume foarte simpatice, care celebrează moştenirea românilor:

  • Ritualul Reginei Maria (cu extract de violete, parfumul semnătura al Reginei)
  • Coloana Infinitului– o terapie pentru spate cu nămol sapropelic
  • Aromaremediu
  • Pasărea Măiastră
  • Tinereţe fără Bătrâneţe

sauna Tisa Resort Olanesti

Preţuri

Preţurile biletelor de intrare încep de la 25 de lei. Astfel, un adult va plăti 25 de lei pentru trei ore şi 50 de lei în weekend pentru toată ziua, în timp ce un copil până la 14 ani va plăti 12 lei pe 3 ore.

Preţul unei zile petrecută la Tisa este de 60 de lei cu acces atât la zone de piscine şi atracţii cât şi Thermarium. La terapiile spa preţurile încep de la 60 de lei pentru o oră de masaj Aromaremediu.

Pentru a-şi marca debutul Tisa Spa Resort oferă fiecărui vizitator al site-ului un voucher în valoare de 15 ron, de folosit în luna iunie.