10 conturi de Instagram pe care să le urmărești pentru idei de fashion masculin

Academia Barbatilor

Lumea s-a schimbat și nu prea mai e suficient să cumpărăm o revistă de fashion pentru a vedea ultimele tendințe din zona de stil masculin. Odată cu apariția rețelelor sociale, acestea s-au transformat rapid într-un mediu în care fiecare domeniu al vieții e excelent reprezentat de către cei care dau trendul sau de către cei care influențează lucrurile din zona respectivă.

Instagramul e unul dintre aceste medii, probabil cel mai „vizual” cu puțință, prin urmare e normal ca inspirația în privința stilului vestimentar să vină (și) de aici. Sau, din ce în ce mai mult de aici. De aceea, am selectat mai jos 10 conturi de Instagram pe care să le urmărești, pentru a fi la curent cu idei de fashion de la unii dintre cei mai în temă oameni ai planetei, fapt demonstrat nu doar de numărul celor care-i urmăresc ci și de conturile lor în sine.

Iamgalla – @IamGalla / 2,1 milioane followers

Localizat în New York, Adam Gallagher oferă o autenticitate unică fotografiilor postate. Adam călătorește mult și se inspiră din lumea modei, inspirând apoi, la rândul lui, nu doar prin poze pe Instagram ci și prin articole pe propriul blog. Contul de Insta acoperă zona de stil masculin, de travel, idei de vacanțe, de îngrijire, etc. Un cont de urmărit pentru cei care-și doresc aventura, păstrându-și eleganța în timpul călătoriilor.

Mariano Divaio – @marianodivaio / 6,2 milioane followers

Acest ex-model care a făcut parte din campaniile unor branduri precum Cavalli, Brunello Cucinelli sau Gucci, înainte de a porni propria lui companie, MDV Style, are abilitatea de a ajunge la inimile (și degetele) a milioane de oameni, postând zilnic pe stilatul său feed de Instagram, și devenind una dintre cele mai influente „voci” din domeniul modei.

 

Will Taylor – @brightbazaar / 240k followers

Feedul Bright Bazaar e susținut de către Will Taylor, propunând o călătorie permanentă, desfășurată sub semnul luminii, culorii și exotismului.

 

Fabio Attanasio – @fabioattanasio / 191k followers

Fabio este fondatorul site-ului The Bespoked Dudes, un site localizat în Italia, al cărui scop este să integreze look-ul modern în croitoria clasică. Fotografiile lui emană influențele stilului italienesc, cu origini în locul de naștere al autorului: Napoli.

 

Johannes Huebl – @johanneshuebl / 943k followers

Fiecare fotografie postată de acest model german pare a fi extrasă dintr-un look book. Stilul său impecabil vine la pachet cu fotografii ale Oliviei Palermo, frumoasa lui soție.

 

Sundays

A post shared by Johannes Huebl (@johanneshuebl) on

Phil Cohen – @thepacman82 / 294k followers

Phil propune în contul său de Instagram ținute pe care să le abordeze orice bărbat care vrea să aibă o legătură cât de mică cu zona modei. Fotografiile lui nu sunt despre el (fața lui nu apare niciodată) ci exclusiv despre haine.

 

Jim Chapman – @jimchapman / 2,2 milioane followers

Un vlogger celebru, care colaborează cu ediția americană a revistei GQ. Jim Chapman este unul dintre cei mai mari influenceri din zona fashionului masculin iar feed-ul său de Instagram este o incursiune în viața lui personală, Jim propunând o serie de ținute, atât casual cât și smart.

Men With Class – @menwithclass / 4,2 milioane followers

O colecție de ținute elegante pentru gentlemenii cărora le place cu adevărat fashionul. Feed-ul se focusează exclusiv pe propuneri de ținute, făcând din acest cont unul esențial pentru cei care caută surse de inspirație ca să arate bine. Foarte bine.

 

Tag @menwithclass on your photos for your chance to get featured here 📸

A post shared by menwithclass (@menwithclass) on

Justin Liv – @justinliv / 302k followers

Justin e scriitor și editor al blogului său de lifestyle, ScoutSixteen.com. Locuiește în New York și postează fotografii creative care captează momente din călătoriile sale dar și ținute ce fac parte din zona de street style.

 

David Gandy – @davidgandy_official / 856k followers

Imaginea Mark’s & Spencer, totodată unul dintre cele mai cunoscute modele masculine din lume, David Gandy e considerat un style icon, indiferent în ce mediu își face prezența – print sau online. Costumele lui sunt perfecte iar garderoba casual arată pur și simplu impecabil, fără eforturi deosebite.

 

Citește și cum să te îmbraci ca să arăți ca David Gandy