10 conturi de mașini pe care să le urmărești pe Instagram în 2019

Academia Barbatilor

Fotografia unui copilaș drăguț. Sau a unei domișoare care-și etalează rochița recent cumpărată din mall. Poze cu un cuplu care nu mai știe pe ce plajă să se fotografieze. Stop! Ai feed-ul de Instagram plin de porcării. Nu mai urmări conturi banale și fără niciun sens: fă curățenie în listă și prioritizează-ți pasiunile. Ești pasionat de mașini? Ai nimerit bine: în cele ce urmează îți sugerăm 10 conturi de Instagram, cu mașini, pe care merită să le urmărești în 2019.

1 Alex Șeremet – @alexseremet

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alex Șeremet (@alexseremet) on

Nu doar pentru că este șeful de PR al unui brand german super-respectat și apreciat, dar Alex este una dintre persoanele cu care dacă stai o noapte de vorbă despre mașini, nu te plictisești. E tobă de informații, cunoaște istoria BMW-ului pe de rost și, mai mult, e super-pasionat de mașini de epocă. În plus, e un tip simpatic. Parol!

2 Superspeed – @superspeed.tv

 

View this post on Instagram

 

A post shared by superspeed.tv (@superspeed.tv) on

E imposibil ca, dacă ești pasionat de mașini, să nu-i știi pe Giurgea și Bratu, cei doi simpatici care chinuiesc mașinile în cadrul emisiunii Superspeed, de la ProTV. Acesta e contul oficial al emisiunii, dar la fel de bine îi poți urmări și separat pe cei doi: @costingiurgea și @bratudor. Sunt fotografii și filmulețe cu mașini de la filmările emisiunii și din culise, care păstrează tonul glumeț al show-ului.

3 Blacklist – @black_list

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blacklist Lifestyle | Cars (@black_list) on

Fondat în 2011, Blacklist Lifestyle e un brand de marketing și lifestyle adresat pasionaților de automobile, care încearcă (și reușește) să fie la curent cu noutățile din industrie. În privința contului lor de Instagram, așteaptă-te la o avalanșă de super și hypercar-uri, etalate într-o manieră foto extrem de profesionistă.

4 Petrolicious – @petrolicious

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petrolicious (@petrolicious) on

Fără-ndoială, Petrolicious e unul dintre cele mai populare branduri din spațiul automobilistic. Content original, fotografii și video-uri care acoperă zone largi – iată un nume care merită accesat zilnic, câtă vreme îți plac mașinile. Pagina lor de Instagram reflectă pasiunea pe care o arată în mod constant pe site, mașinile prezentate venind atât din sfera retro cât și din cea foarte modernă.

5 Asphalt Heritage – @asphaltheritage

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Asphalt Heritage (@asphaltheritage) on

Asphalt Heritage te invită să trăiești și să respiri (la figurat) aerul celor care trăiesc și respiră între mașini. Precum le sugerează și numele, acești băieți iubesc mașinile clasice, fiind o prezență regulată la saloanele auto din întreaga lume. De la o Lancia B24 S Convertible, model 1958, la un BMW 2002 – pe pagina lor găsești aproape orice.

6 The Paddock Official – @thepaddockofficial

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Paddock (@thepaddockofficial) on

Mașini clasice și vintage, prezentate fără alte elemente de post-producție, având în spate un pic de istorie fotografică, una care va fascina pe oricine. Cam asta vei găsi în timp ce răsfoiești contul de Instagram al Padock-ului, care, din când în când, aduce câte un omagiu brandurilor iconice de pe șosele.

7 Jeremy Cliff – @jeremycliff

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jeremy Cliff (@jeremycliff) on

Jeremy Cliff e un fotograf din Chicago, care călătorește în întreaga lume, cu ochiul (personal și al aparatului foto) pe tot ce „mișcă” în industria auto. Fotografiile lui sunt mici opere de artă, în cadrul cărora își face apariția, din când în când, și câinele său, un superb ciobănesc german, se pare la fel de pasionat de mașini precum stăpânul.

8 Cool & Vintage – @coolnvintage

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Coolnvintage (@coolnvintage) on

Nișăm un pic zona, pentru unul dintre cele mai bune conturi de Instagram care se ocupă de un brand iconic: Land Rover. Băieții de la Cool & Vintage îl cunosc la perfecție și, mai ales, știu cum să transforme un hambar ordinar într-o locație grozavă pentru un shooting cu un Land Rover.

9 Instaroads – @instaroads

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The World’s Greatest Roads (@instaroads) on

Acesta nu e un cont atât despre mașini, cât despre șosele. Cele mai frumoase șosele din lume, pe care orice șofer și-ar dori să le parcurgă, indiferent de mașina pe care o are la dispoziție. De la drumuri montane înzăpezite la autostrăzi super-moderne, fiecare fotografie de pe Instaroads e un vis. Unul care poate deveni realitate.

10 Remi Dargegen – @remidargegenphotographies 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Remi Dargegen (@remidargegenphotographies) on

Remi Dargegen e un fotograf talentat, care-și concentrează toate eforturile pe lumea vehiculelor pe roți, indiferent de numărul acestora (al roților). De la biciclete, avioane și motociclete până la marea lui pasiune – automobilele clasice. Într-o fotografie îl poți vedea testând un Lamborghini în Italia, pentru ca în cea alăturată să-l vezi cum se entuziasmează pe marginea circuitului de F1 de la Monaco.

Citește și 10 conturi de instagram pe care să le urmărești pentru idei de stil masculin