10 filme în premieră pe care să nu le ratezi în luna mai

Academia Barbatilor

Luna mai ne-a luat prin surpindere cu temperaturi de iulie, iar sala de cinematograf este un real refugiu pentru cinefili și nu numai. Dacă mai luăm în calcul și o porție de nachos cu extra salsa pe care să o „stingem” cu un pahar de carbogazoasă cu gheață, deja ni se face poftă de o premieră bună. Se anunță filme de excepție, iar noi am făcut un top 10 filme în premieră.

Ce filme vei vedea luna aceasta la cinema?

Truth or Dare (Adevăr sau provocare)

Filmul „Adevăr sau provocare”

Premiera: 4 mai 2018
Regia: Jeff Wadlow
Actori: Tyler Posey, Lucy Hale, Landon Liboiron, Aurora Perrineau, Sam Lerner
Genul filmului: Thriller, Horror
Descriere: Acțiunea filmului se concentrează pe un joc de tipul adevăr sau provocare. Deși ideea jocului pare puerilă, lucrurile nu sunt chiar așa inocente precum par. Un joc cu prietenii care la început pare inofensiv, devine mortal când cineva (sau mai bine spus ceva) începe să îi pedepsească pe cei care mint sau refuză o provocare. Vino în cinema începând cu 4 mai și descoperă povestea acestui film.

 

Valami Amerika 3 (Un fel de America 3)

Filmul „Un fel de america 3”

Premiera: 4 mai 2018
Regia: Gábor Herendi
Cu: Csaba Pindroch, Gyözö Szabó, Ferenc Hujber, Eszter Ónodi, Szonja Oroszlán
Genul filmului: Comedie
Descriere: Valami Amerika 3 prezintă povestea a 3 frați (Tamás, Ákos și András) care intră într-o încurcătură din cauza unui șarlatan pe nume Alex. Intriga pornește de la un timbru scump care a fost furat. Acțiunea se complică pe parcurs, atunci când intervine poliția, în frunte cu comisarul Brando și când își fac apariția cele două grupări mafiote conduse de Bala și Tony.
Pune-ți abilitățile de detectiv la contribuție și haide începând cu 4 mai la film ca să elucidăm misterul din spatele acestui timbru furat.

 

Dans la brume (Toxic)

Filmul „Toxic”

Premiera: 11 mai 2018
Regia: Daniel Roby
Cu: Romain Duris, Olga Kurylenko, Fantine Harduin, Michel Robin, Anna Gaylor
Genul filmului: SF
Descriere: Viețile francezilor sunt amenințate de o ceață mortală care se așează pe străzile Parisului. Provocarea supraviețuitorilor, refugiați la ultimele etaje ale clădirilor, este aceea de a-și găsi un adăpost și de a se descurca nemaiavând acces la surse de informare, internet, apă și alimente. În centrul acțiunii găsim o familie care încearcă să rămână vie și să treacă peste această catastrofă. Orele trec, ajutoarele nu apar, așa că singura lor speranță de a supraviețui este să iasă pe străzile contaminate. Vedeți ce se va întâmpla cu această familie și ce soluții vor găsi.

Revenge (Revanșa)

Filmul „Revanșa”Premieră: 11 mai 2018
Regia: Coralie Fargeat
Cu: Matilda Anna Ingrid Lutz, Kevin Janssens, Vincent Colombe
Genul filmului: Acţiune, Thriller
Descriere: Trei bărbați căsătoriți se decid să meargă împreună la partida anuală de vânătoare ce se desfășoară într-un canion, în mijlocul deșertului. Unul dintre ei se decide să o ia cu el pe amanta sa, o tânără fermecătoare care stârnește imediat interesul celorlalți doi bărbați. Acțiunea se complică pe parcurs, iar bărbații devin între timp prada femeii, pe care au încercat să o omoare.

Overboard (Amnezie cu surprize)

FIlmul „Amnezie cu surprize”

Premieră: 11 mai 2018
Regia: Bob Fisher, Rob Greenberg
Cu: Anna Faris, Eva Longoria, John Hannah, Swoosie Kurtz, Josh Segarra
Genul filmul: Comedie, Romantic, Dragoste
Descriere: Povestea are în centru un bărbat bogat și egoist, care își exploatează angajații. La scurtă vreme după ce Leonardo o concediază pe Kate, mama a trei copilasi, acesta suferă o accidentare, în urma căreia devine amnezic. Ironia vieții sau nu, bărbatul va trece prin mai multe schimbări și răsturnări de situație. Kate consideră că este momentul perfect pentru a se răzbuna și se dă drept soția sa. Prin ce provocări trece bărbatul și ce îl va pune Kate să facă veți descoperi vizionând filmul.

Deadpool 2

Filmul „Deadpool 2”

Premieră: 18 mai 2018
Regia: David Leitch
Cu: Morena Baccarin, Ryan Reynolds, Josh Brolin, T.J. Miller
Genul film: Acţiune, Aventuri, Comedie, SF
Descriere: Unul dintre cele mai așteptate filme ale anului se întoarce pe marile ecrane cu noi provocări și porții de râs. După ce a fost supus unui experiment militar, Wade Wilson a căpătat superputeri. Provocarea este să învețe să și le controleze și totodată să găsească un aparat cu care să se întoarcă în timp. Continuarea primului film se anunță a fi mult mai amuzantă și mai captivantă, așa că nu rămâne decât să-ți faci timp și să vezi ce pozne mai face Deadpool.

Jusqu’à la garde (Custodie)

Filmul „Custodie”

Premieră: 18 mai 2018
Regia: Xavier Legrand
Cu: Léa Drucker, Denis Ménochet, Thomas Gioria, Mathilde Auneveux, Mathieu Saikaly
Genul filmului: Dramă
Descriere: Jusqu’à la garde prezintă drama unui copil care este nevoit să treacă peste divorțul părinților săi. Pe lângă trauma divorțului, băiatul se confruntă și cu certurile iscate între părinți pentru custodia sa. Având un tată alcoolic, mama luptă să-și păstreze băiatul și să-l crească, putând astfel să-i ofere o educație solidă. Descoperă întreagă poveste în curând în cinematografe.

Solo: A Star Wars Story (Solo: O Poveste Star Wars)

Filmul „Solo: O poveste Star Wars”

Premieră: 25 mai 2018
Regia: Ron Howard
Cu: Emilia Clarke, Donald Glover, Alden Ehrenreich, Woody Harrelson, Paul Bettany, Thandie Newton, Jon Favreau, Joonas Suotamo
Genul filmului: Acţiune, Aventuri, Fantastic, SF
Descriere: Seria filmelor Star Wars vine în luna mai cu o nouă producție pe marile ecrane. Fanii vor avea parte de o mare surpriză: filmul se axează pe viața pe care o ducea Han Solo înainte ca acesta să se alăture rebelilor din galaxie. Miza filmului este jefuirea unui tren (de unde şi asemănările cu Western-ul) de pe o planetă îndepărtată.

Show dogs (Operațiunea ham-ham)

Filmul „Operațiunea ham-ham”

Premieră: 25 mai 2018
Regia: Raja Gosnell
Cu: Stanley Tucci, Natasha Lyonne, Alan Cumming, Will Arnett, Gabriel Iglesias
Genul filmului: Acţiune, Aventuri, Comedie, Crimă, Familie
Descriere: Sfârșitul lunii mai ne aduce o animație drăguță care reunește familia. Show Dogs prezintă povestea unor patrupede vorbitoare. Dacă ești iubitor de animale, îți plac filmele de acțiune, vino și urmărește în cinematografe povestea unor câini polițiști care sunt puși pe fapte mari.

Book Club

Filmul „Book club”

Premieră: 25 mai 2018
Regia: Bill Holderman
Cu: Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen, Andy Garcia
Genul filmului: Comedie
Descriere: Pentru a încheia luna într-un mod plăcut, cei de la Vertical Entertainment ne prezintă o comedie de zile mari. Book Club aduce în centrul atenție viețile a patru prietene (Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen). Înaintate în vârstă, preocuparea lor principală este clubul de lectură în care activează. Totul decurge normal și firesc pentru vârsta lor până în momentul în care descoperă cartea Fifty Shades of Grey și încep s-o citească. De aici totul capătă o altă întorsătura. Vă lăsăm pe voi să descoperiți ce vor face femeile trecute de prima tinerețe și ce trăsnăi din carte vor aplica în viața reală.

 

 

Sursă: Cinemagia