10 jucării pentru bărbați, pe care nu ni le-am fi imaginat acum 30 de ani

Academia Barbatilor

Trăim vremuri în care progresul tehnologic este enorm. Acum 30 de ani nu ne-am fi imaginat că vom vedea atât de multe creații ale tehnologiei, multe dintre ele capabile să ne schimbe viețile în mod ireversibil. Dincolo de smartphone-uri sau tablete, în lume se produc o mulțime de lucruri fabuloase, și nu puține dintre acestea sunt pe cale să ne trimită definitiv în universul science-fiction pe care nici măcar cei mai talentați scriitori de odinioară nu și l-ar fi închipuit.

Am selectat mai jos 10 jucării pentru bărbați, care, de fapt, sunt niște exemple incredibile legate de monumentala perioadă pe care avem norocul (sau ghinionul, depinde cum privești) să o trăim.

1 Nissan Bladeglider

„De la fantezie la realitate”, iată ce promite Nissan odată cu acest prototip de vehicul cu 3 locuri, care produce zero emisii. Rare au fost momentele în care un autovehicul cu aspect de bolid de Formula 1 a arătat atât de futuristic și cool.

2 Gravity Industries Jet Suite

Lasă-ți fanteziile legate de super-eroi să țâșnească din tine în viața reală, după ce îmbraci acest costum care chiar dacă nu include armele lui Iron Man te va face să arăți și să te miști ca el. Mai bine zis, să zbori, la viteze de până la 45 km/h.

3 Hover Camera

Vremea dronelor pare să apună odată cu nașterea acestei camere zburătoare, proiectată să facă filme și poze în timp ce se află în aer. Partea cea mai spectaculoasă legată de Hover Camera este trackingul de care e capabilă, laolaltă cu echilibrul perfect și ușurința în manevrabilitate.

4 Seabreacher

Nu-i așa că ți-ai dorit dintotdeauna să ai rechinul tău? Sau să fii un rechin? Seabreacher e o mașină colorată, cu aspect de rechin, rapidă ca fratele ei din adâncurile oceanului, și capabilă să creeze teroare pe plajele pe lângă care apare.

5 Red X Facebook Manifold 3D VR Camera

red x jucării pentru bărbațiAceastă cameră a fost creată special pentru a se scufunda și a oferi experiențe de realitate virtuală pe fundul mărilor și oceanelor. O face grație unui set de 16 senzori Red Helium 8K, plasați în așa fel încât să poată face capturi complete, de 360 grade. Sistemul poate înregistra imagini în format RAW, pe toate cele 16 camere, în tehnologie 8K, la 60 fps, simultan.

6 Rover Autonomous Golf Caddy

Clasicii jocului îți vor spune că frumusețea golfului constă în a merge pe jos până la locul în care a aterizat mingea. Foarte bine! E sănătos și, între timp, admiri și peisajul sau stai de vorbă cu adversarul. Mașinuța Rover Autonomous te ajută, însă, în alt mod: îți cară crosele, astfel că nu vei mai avea nevoie de un asistent pentru așa ceva, sau nu va trebui să-ți rupi tu spatele. Atașezi telecomanda la curea și începi să mergi. Robotul cu 3 roți te va urma ca un câine credincios.

7 Oddball Drum Machine

Dacă poți să te joci cu o bilă, înseamnă că poți să bați un ritm. Asta e ideea din spatele Oddball Drum Machine, care are la interior un trigger de percuție. Se conectează la o aplicație pe smartphone și te lasă să creezi propriul ritm, bătând bila de podea (sau de altă suprafață). Iar dacă ai mai mult bile… deja limitele nu se mai văd.

8 Cabriovelo

Dezvoltat în Italia, Cabriovelo e cel mai recent prototip de e-bike, care-ți permite să colinzi străzile orașului în cel mai eco-prietenos mod cu putință. Opțiunea de a strica „Ciao!” fetelor frumoase îți aparține.

9 Lanmodo Automatic Car Tent

lanmodo cort jucării pentru bărbațiProtejează-ți mașina de razele arzătoare ale soarelui, de grindină sau de obiectele căzătoare din cer, cu acest cort automat care se montează deasupra ei, foarte rapid și foarte ușor. Adică în numai 8 secunde după ce ai apăsat un buton. Îi poți atașa și părțile laterale, pentru a crea imaginea completă a unui cort veritabil.

10 Jammy Travel Guitar

Îți amintești de imaginile cu rockerii care dădeau cu chitarele de scenă, făcându-le țăndări? Pesemne erau nervoși că au fost nevoiți să le care după ei în acele cutii incomode. Glumim. Și nu prea. Pentru că a apărut prima chitară digitală super-portabilă, care se desface în bucăți și se asamblează ca un puzzle, putând fi luată în avion în bagajul de mână.

Citește și despre 7 gadgeturi interesante, cu care să-ți echipezi mașina