10 lucruri care nu trebuie să-ți lipsească din sertarul de la birou

Academia Barbatilor

Viața este imprevizibilă, la fel cum și zilele de la birou pot lua întorsături neașteptate. De câte ori nu au apărut meeting-uri de nicăieri, învitații în oraș sau alte întâmplări pentru care nu erai pregătit? Citește acest articol dacă vrei să fii mereu pe fază.

Sertarul de la birou nu este acolo doar pentru a se așeza praful, învață să-l folosești! Pe lângă hârtii vechi de luni bune pe care tot amâni să le arunci, asigură-te că ai aceste 10 lucruri în sertarul de la birou. Promitem că te vor scoate din orice încurcătură!

Păstrează o cămașă albă, formală

cămașă albă, office, Brioni

Sursă foto: Brioni

După cum știi deja, dacă ceva rău se poate întâmpla, atunci sigur se va întâmpla. Fie că verși cafeaua sau scapi stiloul din mână, cămașa pe care o porți are o forță de atracție de necrezut. Asigură-te, deci, că ai una de schimb la birou. Astfel, nu va fi nevoie să-ți motivezi ținuta neprofesionistă înainte să ții prezentarea la care ai lucrat atât de mult.

Alege o cravată împletită

Dacă peste cămașă este foarte probabil să-ți verși băutura, în privința cravatei există alte motive care cer prudență. Cel mai des suntem, pur și simplu, nemulțumiți de cravata pe care am ales-o dimineață. Asta e, se întâmplă și la case mai mari. Și, ca să nu-ți petreci întreaga zi cu sentimentul că-ți lipsește ceva, nu mai bine ai una la îndemână, cu care o poți schimba?

Alege deci una care să meargă la orice. Recomandarea noastră este o cravată împletită, neagră. Cool și serioasă în același timp.

Nu uita de pieptene

Cei mai mulți se vor consola cu „Bad hair day”. Tu învață cum să combați asta. Poartă mereu un pieptene la tine pentru orice intervenție spontană. Nu numai că vei avea ocazia să-ți pui părul la punct înainte de o întâlnire, ci vei fi și în controlul acestuia, când dă semne de răzvrătire.

pieptan din lemn

Sursa: www.bioalchimia.ro

Ține parfumul la îndemână

Tuturor ne-ar plăcea să mirosim pe tot parcursul zilei la fel de proaspăt ca dimineața. Știm însă că e departe de realitate. Tocmai de aceea trebuie să ții un parfum aproape. Este cea mai la îndemână doză de masculinitate de care ai nevoie ca să treci peste zi fără incidente.

Pasta și periuță de dinți sunt acolo să te ajute

… și fără de care nu ar trebui să treacă niciun prânz. Poate să pară un moft sau o bătaie de cap în plus să te speli pe dinți la birou, însă crede-ne pe cuvânt, vei înțelege imediat despre ce vorbim.

Produsele de păr îți vor ține spatele

pomadă Baxter of California

Sursă foto: mrporter.com

Iar dacă ești adeptul frizurii bine puse la punct, probabil că te-ai împrietenit deja cu anumite produse de păr. Ei bine, atunci doar asigură-te că le aduci cu tine și la birou, căci prietenii se țin aproape!

Deodorantul va rezista zilelor lungi

Deodorantul se află în aceeași categorie cu parfumul. Știi și tu, sunt acele zile mai încărcate în care transpiri după două ședințe mai ceva decât după una de sport. Nu încurajăm folosirea deodorantul fără să fi făcut duș în mod normal, însă la birou orice ajutor ajută.

Umbrela va negocia cu vremea indecisă

umbrelă Ermenegildo Zegna

Sursă foto: mrporter.com

Cunoști acele zile în care se anunță ploaie, dar dimineața, când pleci, este senin? Dar acele zile când ploaia nici măcar nu se mai arată? Ei, în astfel de zile sigur nu ai chef să cari umbrela după tine. Așa că nimic nu e mai simplu decât să ții una la birou. Acum nu te vei mai enerva dacă nu plouă, amintindu-ți că ai cărat-o degeaba. În schimb, te vei bucura, pur și simplu, de soare.

Bateria portabilă te va ține conectat întrega zi

Ca să eviți orice factor de stres suplimentar. Astfel, nu te mai ferești să trimiți și acel mail important, deși ai puțină baterie și încă o zi lungă în față.

Încălțări de schimb pentru decizii spontane

Sneakers albi

Sursă foto: mrporter.com

Pentru că nu știi niciodată când încălțămintea se decide să îți pună piedici. Recomandăm să ai întotdeauna la tine o pereche de sneakers de schimb. Atât pentru zile când programul devine mai relaxat, cât și pentru drumul zilnic spre și de la job. Vezi aici cum poți purta sneakerșii foarte ușor.