10 lucruri pe care femeile le găsesc sexy la un bărbat

Academia Barbatilor

Femeile iubesc bărbații cu personalitate și cu o inimă mare, dar în mod cert există și calități fizice pe care reprezentantele sexului frumos le adoră la partenerii lor. De fapt, trăsăturile care-i fac pe bărbați cât mai… masculini sunt cele care le atrag pe femei cel mai mult. Unii bărbați pierd ani din viață încercând să facă averi pentru a descoperi că nu reușesc să atragă cu bani femeile pe care și le doresc. Pe de altă parte, masculinitatea este elementul pentru care femeile de calitate ar fi în stare să facă orice, direcționându-și energiile și interesul spre el.

Iată 10 lucruri pe care femeile le găsesc sexy la un bărbat:

Încrederea de sine

lucruri pe care femeile le găsesc sexy la un bărbat

Femeilor le plac bărbații care debordează de încredere. Bărbații care sunt conștienți de situații, care iau decizii și care negociază cu tot felul de probleme, pentru a le face pe femei să se simtă în siguranță. Studiile au arătat că femeile sunt mai atrase de bărbații care pozează în cadre cu apartamente frumoase și mașini scumpe. Dar nu banii sunt cei care le atrag, ci încrederea din spatele banilor. Tipii slabi și lipsiți de încredere de sine eșuează în zona de „prieteni”, deoarece femeile nu sunt atrase din punct de vedere fizic de ei.

Responsabilitatea

Femeile iubesc bărbații care își iau responsabilități și se țin de ele. Responsabilitatea e un element care atrage femeile deoarece le transmite un semnal pozitiv în privința faptului că bărbatul respectiv poate fi un partener de calitate. Ți-ai amintit să cumperi lapte înainte de a ajunge la ea, fiindcă te-a rugat? Ai deja o bilă albă. Femeilor le place să știe că poți fi un bun tată și un model pentru eventualii viitori copii. Povestește-i despre internul pe care l-ai luat sub aripa ta la job sau despre nepoții micuți cu care-ți place să te joci și deja i-ai arătat latura responsabilă a caracterului tău, una pe care o va aprecia foarte tare.

Un corp în formă

lucruri pe care femeile le găsesc sexy la un bărbat

Mușchii sunt elemente ale masculinității, care nu trec niciodată neobservate de către femei. Femeile sunt atrase de bărbații cu umeri lați, cu talie mică și cu abdomenul lucrat – semne ale unui corp tonifiat. Abdomenul, în special, e elementul care definește un bărbat care arată bine, iar femeile consideră sexy această parte a corpului. Nu trebuie să fii un body-builder pe steroizi, care să petreacă ore-n șir la sală, ci doar să ai grijă să nu te îngrași, pentru că burta nu e ceea ce-și doresc femeile. Fă sport și mănâncă sănătos.

Încrederea și sinceritatea

A fi de încredere demonstrează femeilor că ai potențialul unui bărbat bun și a unui partener decent. Trebuie să înveți să fii sincer cu tine însuți și cu femeia de lângă tine, așa încât ea să capete încredere. Femeile iubesc bărbații deschiși cu ele și care le împărtășesc tot felul de lucruri. Încrederea le dă un sentiment de siguranță permanentă, cu care femeile se simt extrem de confortabile într-o relație.

Simțul umorului

lucruri pe care femeile le găsesc sexy la un bărbat

Umorul stă mereu în capul listei oricărei femei, prin urmare dacă știi cum s-o faci să râdă, ai de la bun început un bonus. Un studiu a arătat că femeile asociază simțul umorului cu inteligența. Un zâmbet de pe fața unui bărbat spune despre el că e un tip drăguț, care poate face față situațiilor stresante.

Pasiune și scopuri

A demonstra că pui pasiune în ceea ce faci arată faptul că poți merge mai departe de propria persoană. Poate fi vorba despre pasiune pentru muzică, pentru artă sau pentru scopurile caritabile. Poate fi dorința de a schimba lumea, de a-ți construi propria afacere sau de a-ți face o casă. Întreabă-te ce te pasionează cu adevărat și conectează-te la acest lucru, făcând din el un scop. Dacă ești pasionat de carieră, iar aceasta este de succes, vei fi cu atât mai sexy în ochii femeilor, care vor înțelege că ai urmat un drum de la care nu te-ai abătut, fiind consecvent cu țelul setat.

Performanțe în așternut

lucruri pe care femeile le găsesc sexy la un bărbat

Femeile sunt mai atrase de bărbații deschiși la o comunicare sexuală. Acest lucru se întâmplă deoarece femeile încearcă să discute deschis și onest despre ceea ce-și doresc în pat, temându-se să nu pară promiscuue. Un corp frumos „spune” unei femei faptul că poți ține pasul cu ea în așternut. Dacă ți-e greu să satisfaci o femeie (dintr-un motiv sau altul), poți apela fără probleme la suplimente de virilitate, care cresc libidoul și scad nivelul de stres, adăugând un boost de testosteron care cu siguranță va fi pe placul partenerei.

Romantism și afecțiune

Femeile consideră că bărbații romantici și tandri sunt mai sexy. Afișează romantism, afișează dorință față de parteneră și aceasta va descoperi latura ta vulnerabilă, pe care o va găsi irezistibilă. Dorința de a petrece timp împreună cu ea în condiții romantice, dar și felul în care te porți cu alte persoane, sunt elemente care o vor face să te considere un bărbat special. Ajuți bătrânii, iubești copiii, arăți afecțiune animalelor – femeile te vor iubi. De altfel, un studiu a arătat că femeile sunt mai atrase de bărbații care au un câine.

O figură frumoasă

Femeile sunt atrase de bărbații care au o figură simetrică, fălci puternice, obraji fermi și bărbie îndrăzneață. Multe femei au și o culoare preferată de ochi, iar privirea ta poate „vorbi” unei femei despre caracterul tău. A arăta bine e un factor esențial și chiar dacă nu toți ne naștem frumoși, ne putem întreține, în așa fel încât să ne formăm o imagine îngrijită. Un element foarte important este să zâmbești mai mult.

Înălțimea

Înălțimea este un alt element considerat important de către femei. Studiile au arătat că femeile sunt atrase în special de bărbații mai înalți de 1.80 m. Dacă nu, pur și simplu femeile preferă bărbații care sunt mai înalți ca ele, asta neînsemnând, însă, neapărat, ca dacă ești mai mic de înălțime ca partenera ta, aceasta nu te poate considera sexy.

Citește și: Minciuni comune pe care femeile le spun într-o relație