10 ținute bărbătești cu blugi rupți

Academia Barbatilor

Blugii rupți aduc un plus de look grunge în ținuta bărbatului modern. Care poate opta pentru o variantă de ruptură subtilă sau pentru un denim făcut franjuri. Dus la extrem – un fel de șort… lung, care lasă la vedere picioarele. Nu este totuși ușor să porți blugi rupți și acest obiect vestimentar nici nu avantajează pe toată lumea. Care ar fi variantele? Uite 10 ținute bărbătești cu blugi rupți:

1 Ținuta stradală, de vară

stradal blugi rupți

Foto: lookastic.com

Tragi pe tine o pereche de blugi rupți, comozi și îi asortezi cu un tricou alb, peste care, eventual, poți pune o cămașă în carouri, doar pentru a adăuga un pic de culoare sau… clasă.

2 O ținută în stil clasic

classy swag

Foto: lookastic.com

Dacă adaugi un palton sau un pardesiu îți vei accentua look-ul și-l vei duce la nivelul superior următor. Încalță o pereche de ghete clasice, pune niște ochelari de soare și blugii rupți își vor găsi locul potrivit în tot acest context.

3 Ținuta elegantă, pentru job

elegant

Foto: richkkamp.tumblr.com

Nu poți fi sofisticat și clasic fără o haină formală și elegantă. Completează ținuta cu un fular și o pereche de pantofi eleganți. De remarcat că blugii sunt rupți în mod subtil.

4 Negru complet

tinuta neagra blugi rupți

Foto: Pinterest

Asortează-ți blugii rupți, de culoare neagră, la un tricou negru uni, pentru a aborda un look ce nu trebuie definit „de doliu” ci poate fi încadrat la o eleganță de toamnă.

5 Geaca de piele și blugii rupți

blugi rupți

Foto: Pinterest

Fac casă foarte bună și vei impune rapid un look care va întoarce privirile. Poți încerca și o pălărie iar în privința culorii sneakers-ilor te poți juca.

6 Look-ul gotic

rocker

Foto: Pinterest

Mănuși de biker, pălărie bowler și uite cum două elemente pot face din tine un star rock, care să poarte blugii rupți cu stilul unui… rocker. Important e să găsești modelele potrivite. Iar combinația negru-alb e exact ce-ți recomandă doctor Fashion în cazul de față.

7 Denim la denim

denim blugi rupți

Foto: styleoholic.com

Un pereche de jeanși rupți negri combinați cu o cămașă de blugi și cu sneakerși albi. Simplu și fără bătaie de cap.

8 Smart casual, cu dungi

dungi

Foto: styleoholic.com

Blugi rupți albaștri, tricou în dungi, un sacou negru și aceiași sneakerși albi. Cum îți sună această ținută? Deșteaptă. Și casual.

9 Un look semi-formal

blugi rupți semi formal

Foto: HipHunters

Ce-ai zice să-ți asortezi blugii rupți cu o vestă smart și cu o haină elegantă. Adaugă o eșarfă în carouri, elegantă, și ești pregătit. Pentru ce? Pentru ca tipele să întoarcă privirile după tine.

10 Blugi rupți și cizme Oxford

oxford blugi rupți

Foto: tetinotete.tumblr.com

Dacă vrei să ieși în evidență cu orice preț, atunci caută o pereche de blugi rupți care să atragă imediat atenția. Apoi asortează-i la un sacou în dungi verticale, cu vestă, cravată și cămașă albă. Cireașa de pe tort? Pantofii Oxford.

Citește și cum să-ți alegi perechea perfectă de jeans