15 citate motivaționale de la Ed Sheeran, care va concerta în România în 2019

Academia Barbatilor

Ed Sheeran a devenit de câțiva ani muzicianul favorit al multora. Nu doar pentru că a lansat câteva piese valoroase, între care Shape of you, Perfect sau Thinking out loud. Ci și pentru că artistul britanic, acum în vârstă de 27 de ani, este o sursă de inspirație pentru mulți oameni, prin felul său de a fi, prin modul în care își trăiește viața și prin lucrurile pe care le spune.

ed sheeranEd Sheeran a anunțat că va veni în România pe 3 iulie 2019, urmând a susține un concert pe Arena Națională din București, concert pentru care biletele s-au pus deja în vânzare. E foarte probabil că acest concert va avea un mare succes, dar până atunci am selectat 15 de citate din Ed Sheeran, care pot fi un bun punct de plecare pentru a avea o motivație mai bună în viață:

1 „Fă ceea ce iubești să faci, muncește cât de mult poți și fă oamenii fericiți”

E un îndemn către lucrurile pe care Ed Sheeran le face zi de zi, în special atunci când se află pe scenă și își încântă publicul.

2 „Sunt fericit atunci când sunt cu mine însumi. Păstrează îmbrățișările altora pentru zilele ploioase”

Deși aparent poate suna un pic egoist, e o declarație care te îndeamnă să ai încredere în tine și să nu eziți să te bazezi pe tine însuți și în situațiile grele.

3 „Clubul nu e cel mai bun loc în care să-ți găsești o iubită, prin urmare am să merg la bar”.

Aceasta e o declarație mai degrabă amuzantă, dar care spune ceva despre locurile în care Ed Sheeran se simte cel mai bine. La urma-urmei, barul e un loc mai bun în care poți face o cucerire, nu-i așa?

Citește și 7 strategii câștigătoare pentru a aborda o femeie într-un bar

4 „Lumea e plină de ură dar tu continuă s-o cureți, găsește o soluție pentru asta”

Nimic nu e mai evident: trăim într-o lume plină de hateri și simțim asta zi de zi pe pielea noastră, în special în mediul online. Ura, de orice fel, nu poate aduce nimic bun, așa că mai bine încercăm s-o eliminăm, ignorând-o complet.

5 „Dacă cineva îți cere să te schimbi, zi-i să se ducă naibii”

Spusă oarecum nepoliticos, dar Ed Sheeran știe foarte bine că ești așa cum ești și nu trebuie să te schimbi în altcineva, doar de dragul unor persoane. Desigur, nu vorbim aici despre lucrurile rele.

6 „Nu pot să-ți spun care e cheia succesului dar cheia eșecului încearcă să facă pe plac tuturor”

Ferește-te de eșec și de groapa în care te aruncă. Dar nu înceta să cauți în permanență drumul spre succes.

7 „Dragostea poate schimba lumea într-o clipită”

…și poate muta munții. Totul e să nu uităm asta niciodată, să nu uităm să iubim și să credem în valorile iubirii.

8 „…iar mâine e o nouă zi”

Asta nu e o declarație originală ci o preluare după ultima replică din filmul Pe aripile vântului. Dar Sheeran are dreptate: dacă azi a fost o zi proastă, nu uita că mâine vine alta, complet nouă.

9 „Trebuie să fii sigur că cineva e lângă tine când ai nevoie cu adevărat de el și nu că e lângă tine doar când o duci bine”

Una dintre problemele comune ale celor care au o mulțime de bani. Dar nu numai. Un prieten adevărat e lângă tine și la bine și la greu.

10 „Cele mai rele lucruri din viață vin gratis”

Asta e o filosofie subtilă și nu foarte departe de adevăr. Sheeran vrea să spună, de fapt, că dacă muncești din greu, vei avea parte de cele mai bune lucruri.

11 „Succesul e cea mai bună răzbunare pentru orice”

Muncește, vei avea succes, apoi vei putea să le dai peste nas tuturor celor care nu au avut încredere în tine sau te-au negat.

12 „În final, totul va fi ok. Iar dacă nu e ok, înseamnă că nu a sosit finalul”

O doză de optimism, care s-ar traduce, simplu, prin aceste vorbe: după orice ploaie apare soarele de după nori. Dacă nu apare, înseamnă că nu s-a sfârșit ploaia.

13 „Negativismul nu e o cale de urmat. Zâmbește mai mult, mănâncă mai multă ciocolată”

Și, în general, fă mai multe lucruri care-ți plac și despre care știi că-ți produc fericire.

14  „Poartă-te frumos cu toată lumea, zâmbește în permanență și apreciază ceea ce ai, fiindcă totul se poate nărui mâine”

Un fel de „trăiește momentul”. Dar fă-o cu stil, maniere, politețe, bun simț. La urma-urmei, avem o singură viață și, știm bine, mama lui Forrest Gump avea dreptate: viața e ca o cutie cu bomboane…

15 „Amintește-ți că viața e mai mult decât să încapi în blugi. E dragoste și înțelegere, pozitivism”

O definiție simplă și la obiect a vieții. Dacă ne-am apleca mai mult către aceste lucruri, de multe ori ne-am simți mai bine.

Citește și 10 lecții de viață de la Zlatan Inbrahimovic