10 tipuri de femei cu care să ai o relație înainte de a o întâlni pe EA

Academia Barbatilor

Academia Barbatilor

, Top 7

Înainte de a face cunoștință cu femeia vieții tale, întâlnești tot felul de fete. Faptul că ești atras la început de aspectul fizic nu poate fi discutat prea mult: e un lucru normal. Primul impact e cel fizic. Dacă automat se leagă apoi o conversație și, poate, ceva mai mult, cu atât mai bine. După o întâlnire sau două ajungi însă să descoperi cu ce fel de caracter ai de-a face. Și atunci s-ar putea să înceapă drama.

Nu împărțim femeile în categorii, departe de noi acest gând. Dar hai să facem un joc și să vedem cu ce tipuri de femei te-ai putea întâlni înainte de a descoperi marea dragoste, care, în mod fericit, să fie și aleasa inimii. Sau cu care dintre genurile de mai jos ai avut deja o relație ce a dus, inevitabil, la despărțire.

Tipa de nota 10

De nota 10 la școală. Fata e super-deșteaptă și e o plăcere să discuți cu ea, de la sonetele lui Shakespeare la tactica selecționerului României pentru meciul cu Turcia. Păcat însă că nu are prea mult timp. Nu doar că e o studentă de nota 10 dar se și implică în tot felul de activități la facultate, care-i răpesc orele pe care ar trebui să ți le aloce. Preferă să-și ia multe responsabilități fiindcă îi place acest lucru și, oricum, își pregătește o carieră activă și importantă. E mai implicată în activitățile cu colegii decât în cele cu tine. Când vă despărțiți, va considera acest lucru un foarte bun prilej pentru a scrie un eseu pentru un curs și a lua, desigur, o altă notă de 10.

Miss Bârfă

Urechile ți-au devenit un fel de supermarket de când o cunoști. Îți vorbește continuu despre prietena ei, despre prietenul prietenei și despre prietenii prietenului prietenei, ca să nu mai spunem ce se întâmplă cu verișorul tipului, care, culmea!, are o prietenă atât de nasoală încât prietena prietenei i-a spus în public că e prea grasă. Ai înțeles ceva? Nu-i problemă, o luăm de la capăt. Toate poveștile sunt despre cineva care se află într-o situație dificilă, cu care prietena ta empatizează dar în secret ea știe că poate acționa mult mai bine decât o fac cei despre care vorbește. Vă despărțiți după ce realizezi că o interesezi la fel de mult cum o interesează un cactus prăfuit din vitrina unui magazin de geamuri.

Doamna cu grijile

Fata în cauză e nervoasă și îngrijorată aproape non-stop. Dacă planificați să mergeți la schi, se gândește instant că o să-ți rupi piciorul. Dacă mănânci prea repede, o să-ți spună continuu că te vei îneca și că ea nu știe manevra Heimlich. Dacă o inviți în vacanță cu tine vine cu o mie de argumente care vorbesc despre cât de nepotrivită ar fi această vacanță, de la faptul că s-ar putea să vă prăbușiți cu avionul, la cel că e posibil să plouă zece minute într-o zi. Hasta la vista, baby!

Petrecăreața

Ea știe întotdeauna unde are loc o petrecere. Și nu doar atât: oriunde mergeți, ea are prieteni, naiba știe cum și de ce și când și i-a făcut. Și prietenii ăștia au povești comune cu ea, de care-și amintesc și râd și vorbesc toată seara. Și la un moment dat dispare și, absolut întâmplător, o găsești în toaletă cu un „prieten”, depănând amintiri mai intime. Dar stai… nu trebuia să fie cu tine? Încerci să-i spui că totul s-a terminat însă e prea ocupată cu prietenii ca să înțeleagă sensurile vorbelor tale. Oricum… cine erai tu? Ah, da, un prieten.

Regina dramelor

Fata asta e o încântare continuă și nu te plictisești niciodată în preajma ei. Dar curând realizezi că ești într-un parc de distracții în care nu faci decât să te plimbi continuu în roller-coasterul ei emoțional. După câteva cicluri de despărțiri/împăcări, realizezi rolul tău de yoyo perfect: vino acum, am nevoie de tine! – pleacă naibii, să nu te mai văd niciodată, m-am săturat! Vă despărțiți pentru totdeauna iar scena e atât de dramatică încât ați putea să vindeți bilete și să faceți o mică avere. Pleci cu inima frântă dar a doua zi afli că ea se întâlnește deja cu un tip.

Influencer-ița

Nu ești sigur dacă poartă o rochie sau o cămașă, nu pricepi de ce s-a machiat doar la un ochi, dar știi un lucru clar: prietena ta e influencer. Un termen la modă. Știe cu un an înainte cum va evolua moda și le spune și celorlalți, fiindcă are un blog, un vlog, 15 rețele sociale, e invitatată joia la TV, marțea la radio, scrie articole în revistele pentru femei și adolescentele și-au tatuat numele ei sub un sân. E drăguț să ai o prietenă atât de cunoscută. Până în ziua în care, din senin, îți aruncă tricourile favorite, pentru că „nu se mai poartă, baby!”. Bine, baby, adio!

Regina frumuseții

Tipa e atât de mișto încât nu-ți vine să crezi că ai ajuns în liga ei și că v-ați cuplat. Prietenii tăi sunt invidioși iar bărbații întorc capetele (după ea) când intrați amândoi în încăpere. Pe stradă, simți privirile golanilor și îți vine să-i iei la bătaie pe cei care fluieră a propria pagubă. E o senzație cool doar că după o scurtă vreme realizezi ceva important: nu aveți nimic în comun. Vrei să faci lucrurile să meargă și te străduiești din răsputeri. Îi faci cadouri intelectuale, încerci să-i povestești despre ultimul Oscar. Nimic. Iar când sunteți în mijlocul unei discuții finale, apare un tip cu un BMW ultimul răcnet și… s-a dus. Uh!

Fata lui tata

Are 25 de ani dar asta n-o împiedică să petreacă încă destul de mult timp cu tăticu’. Și nu doar pentru că acesta o subvenționează în continuare dar el e prima persoană pe care o sună atunci când are o problemă. De pildă, când i s-a rupt o unghie, i s-a zgâriat spoilerul sau șeful a ridicat un pic vocea la ea. Stai, stai: de fapt, nu acesta ar fi trebuit să fie rolul tău? Și în timp ce tu îți pui întrebări, tăticu’ își lustruiește arma, gândindu-se la tine. Când vă despărțiți, tipei nu pare să-i pese: în weekend e la schi cu tata.

Miss Gelozie

De ce ai dat acel like postării colegei tale de birou în care ea vorbea despre cât de frumos e în Canare? Vrei cumva să pleci cu ea acolo? Dar de ce i-ai admirat rochia la petrecerea de Crăciun? Vrei cumva să o dezbraci de ea? Și de ce te uiți la toate femeile care trec pe stradă pe lângă tine? Pentru că vrei să le iei pe toate acasă, nu-i așa, fustangiule? Ca să nu mai vorbim de faptul că i-ai admirat soră-mii noua mașină! Ce naiba, idiotule, acum vrei să te culci cu sor’mea? Adio viață! Nu ai altă șansă de despărțire decât de a-i spune că ai o boală în fază terminală și că urmează să mori mâine.

Ajutorul de încredere al mamei tale

Imediat după ce au făcut cunoștință, a devenit cea mai bună prietenă a maică-tii. Care îi dă tot felul de sfaturi despre cum să se așeze la casa ei iar ea ascultă încântată. Ca să fii sincer, descoperi rapid că mama ta are mai multă chimie cu fata asta decât ai tu. Începi să-ți petreci din ce în ce mai mult timp în biblioteca facultății, sperând s-o întâlnești pe fata de nota 10 și o lași pe maică-ta să se despartă de ea, în mod elegant.

Aleasa!

Femeia aceasta e inteligentă, frumoasă, dulce iar mama uită de ex-a cu care se înțelegea perfect. Râde la glumele tale și tu râzi la ale ei. Se pricepe la muzică, la filme, la fotbal, e de gașcă și-ți acceptă prietenii. Ba mai mult, ea e cea care-ți arată pe stradă o tipă trăznet, apoi faceți amândoi mișto de silicoanele ei. Te întrebi ce-ai făcut ca să meriți un asemenea înger?! Ei bine, da: până la ea, te-ai întâlnit cu toate celelalte fete de mai sus.