4 motive pentru care ar trebui să-ți cumperi o dronă

Academia Barbatilor

Orice specialist în tehnologie, dar și orice mare amator de gadgeturi, știu că drona e un obiect care nu ar trebui să lipsească din arsenalul oricărui bărbat care se respectă și care, mai ales, e mare pasionat de călătorii. Dronele au intrat deja în conștiințele oamenilor, iar unele companii încearcă să profite de utilitatea lor: în America, Domino Pizza a făcut deja un test în privința livrărilor cu drone, iar Amazon a anunțat recent că va lua în calcul un serviciu de livrare a comenzilor cu drona.

Deși regulamentele folosirii dronelor sunt din ce în ce mai aspre (motivele de securitate fiind evidente), acesta nu ar trebui să fie un impediment în a-ți achiziționa un asemenea obiect. Dronele joacă un rol important în tabloul tehnologic al zilelor noastre și, în mod cert, importanța lor va crește în viitorul apropiat. Sunt multe motive pentru care ar trebui să iei în considerare achiziționarea unei drone, iar noi îți prezentăm doar patru dintre ele, cu speranța ca vom vedea din ce în ce mai multe filmări de la înălțime:

1 Dronele arată cool

dronăMăcar din punct de vedere estetic, trebuie să recunoaștem că dronele arată minunat. Iar în momentul în care ajungi să controlezi o dronă, te vei simți ca într-un blockbuster science fiction, sentimentul fiind unul cu totul aparte. Dacă vrei să-ți impresionezi prietenii și să-ți faci dușmanii să-și roadă unghiile de invidie, o dronă este exact ceea ce-ți trebuie. Există atât de multe designuri și stiluri de drone, încât, practic, lista e fără sfârșit.

2 Poți face fotografii fabuloase cu o dronă

Multe drone au pe ele camere video de o calitate excelentă, cu ajutorul cărora vei avea parte de filmări și fotografii de excepție. Dacă îți place fotografia și vrei să documentezi mai bine și mai frumos locurile în care călătorești, lansarea unei drone este aproape obligatorie. Mulți folosesc dronele pentru filmări, acesta fiind și scopul lor de bază, însă nu trebuie uitat că și fotografiile realizate sunt de mare efect.

3 O dronă ajunge în locuri în care tu nu poți ajunge

dronăUn alt lucru de care trebuie să ții cont este că, acționând pe calea aerului, dronele pot ajunge în zone greu accesibile, acolo unde tu nu te vei putea deplasa niciodată pentru a fotografia sau filma. În plus, dronele sunt practice și fiabile, iar faptul că ele încep să fie folosite de către marile companii, demonstrează acest lucru.

4 Dronele au devenit accesibile ca preț

dronăNu în cele din urmă, nu trebuie să uităm că dronele sunt din ce în ce mai accesibile. Dacă atunci când au apărut, abia dacă puteai visa că vei avea una, în prezent există multe modele, ba chiar multe dintre cele care sunt de calitate superioară, având prețuri decente. E foarte ușor să-ți cumperi o dronă (eventual, o poți achiziționa în rate), iar dincolo de modelul în sine, o investiție suplimentară ar trebui făcută într-una sau două baterii de rezervă, pentru ca, la o adică, să ai parte de un timp de filmare mai îndelungat.

Citește și despre 5 drone cu care să filmezi ca un vultur