5 accesorii Google care să-ți facă viața mai frumoasă și mai ușoară

Academia Barbatilor

Cei care folosesc sistemul de operare Google știu că pot avea parte de nenumărate „extensii” care se transpun într-o serie de accesorii și gadgeturi mai mult decât interesante. Ne obișnuim din ce în ce mai mult să lansăm comanda vocală „OK, Google”, urmată de o întrebare sau de o cerere. Device-uri precum Google Chromecast sau Google Home au intrat de ceva vreme în casele noastre și își fac treaba foarte bine, conectându-se la smartphone-urile personale.

Dar pe piață apar din ce în ce mai multe obiecte care folosesc Androidul ca sistem de operare, oferindu-ne o viață mai ușoară, mai frumoasă și mai… hi-tech. Am descoperit 5 dintre acestea:

Orro Smart Light Switch

accesorii googleNoțiunea de „casă inteligentă” nu mai e de mult o noutate. De la sonerii la sisteme de securitate și sisteme care deschid ușa de la garaj, magazinele sunt pline de lucruri care fac în locul nostru din ce în ce mai multe lucruri. La toate astea putem adăuga și acest întrerupător inteligent, cu un design modern, care oferă iluminarea ideală pentru orice moment al zilei. Orro ia decizii bazându-se pe preferințele tale personale legate de lumină și de prezență, fără a avea neapărată nevoie de o conexiune wi-fi.

De asemenea, Orro nu are nevoie de un control prin intermediul aplicației pentru a ajunge la rezultatele ambientale dorite. Întrerupătorul folosește o combinație a patru senzori și a unui mic computer integrat. În plus, utilizează iluminarea naturală pentru a determina perioada zilei și a stabili modelul ambiental cel mai sănătos pe care să-l ofere persoanelor din cameră.

Este compatibil cu Amazon Alexa și cu Google Assistant, și poate fi controlat doar prin intermediul vocii. Dispune și de butoane de control manual, cu care poți aprinde sau stinge lumina în mod clasic. Preț: 199 $.

OnePlus Bullets Wireless 2 Earbuds

accesorii googleDe fapt, denumirea acestor căști e mai lungă. Poate chiar prea lungă: OnePlus Bullets Wireless 2 Google Assistant Earbuds. Și este atât de lungă poate și pentru a da din start ideea generală. O pereche de căști legate printr-un fir unic, care se va odihni pe spatele tău, în momentele în care asculți muzică la ele.

Acestea includ nu mai puțin de trei drivere dedicate: unul pentru bass, livrând tonuri joase de o calitate excepțională, celelalte două pentru tonurile înalte și medii. Căștile se conectează prin Bluetooth 5.0 și se descarcă după maxim 14 ore de utilizare. Datorită integrării asistentului Google pot fi controlate vocal și se pot transfera cu ușurință de la un device la altul. Preț: 99 $.

Atmoph Window 2 Smart Window Display

accesorii googleIată un gadget care schimbă percepția asupra ferestrelor. Sigur, nimic nu poate înlocui o fereastră către un spațiu natural cu care să ne conectăm într-un mod sănătos. Dar există situații în care simți nevoia să ai pe perete măcar o iluzie de „mai bine”. Atmoph Window 2 Smart Window Display, cu cei 27 de inci ai săi, ne oferă această iluzie, aducându-ne imagini 4K din întreaga lume.

Ai la dispoziție peste 1000 de scenarii din care să alegi, și pe care le poți reînnoi oricât de des dorești. De fapt, ceea ce vezi sunt video-uri 4K, lucru care s-ar traduce printr-o apropiere cât mai mare de viața reală. Datorită camerei încorporate, care-ți urmărește figura, imaginea se schimbă în măsura în care propria perspectivă se modifică. Mai mult, fereastra dispune și de un difuzor care-ți oferă o calitate audio de excepție, având posibilitatea de a face live stream cu locații din întreaga lume. Și poți merge și mai departe, rezervând vacanțe în aceste locații direct de pe device-ul conectat cu fereastra.

Atmoph Window 2 integrează calendarul Google, asistentul Google și Alexa, iar camera video poate funcționa și ca home security camera. Preț: de la 349 $.

Lenovo Smart Google Assistant Clock

accesorii googleÎncepi și termini ziua în cel mai bun mod cu putință, folosind acest ceas inteligent de la Lenovo. Având un design care se „asortează” perfect cu dormitorul, device-ul îți oferă muzica favorită și îți controlează casa inteligentă. Ceasul suportă atât comenzi vocale cât și tactile, având un display de 4 inci, IPS. Cu ajutorul asistentului Google poți să-ți creezi rutine de somn, prin diminuarea iluminării la o oră anume.

Ceasul arată evenimentele din calendar și dispune și de un USB cu ajutorul căruia îți poți încărca smartphone-ul. Preț: 80 $.

JBL Link View Google Assistant Display

accesorii googleCu JBL Link View Google Assistant Display descătușezi puterea infinită a Google. Un sistem în formă de ou, dotat cu un foarte frumos display HD, de 8 inci, perfect pentru a viziona filme sau pentru a derula rețete. Poți apela oricând la asistentul Google, punând o întrebare sau comandând ceva. De asemenea, prin intermediul device-ului poți face video chat, fiind mai conectat ca oricând cu lumea întreagă. Ca să nu mai vorbim și de cele două difuzoare de 10W, care redau conținutul audio la calitate marca JBL. Preț: 250 $.

Citește și: 5 gadgeturi cool, pentru zile toride de vară