5 cocktailuri pentru petrecerea de Halloween­­

academia barbatilor

Nu doar gustul, ci mai ales aspectul contează atunci când vorbim despre cocktailurile pentru petrecerea de Halloween. Tari, ingenioase și înfiorătoare, băuturile obținute din amestecuri de spirtoase și răcoritoare te vor ține în alertă toată noaptea. Depinde cât de mult ești dispus să petreci printre costume de vârcolaci și dovleci.

Cocktailurile cu efecte speciale (și nu vorbim doar de clasica amețeală) se numără printre cele mai apreciate. De la pahare garnisite cu felii de dovleac, la băuturi în straturi sângerii, iată 5 cocktailuri pentru petrecerea de Halloween, pe care mori să le încerci!

Jack-O-Lantern

Dacă te iei după denumire și după aspect, ai tinde să crezi că acest cocktail are aromă de dovleac. Însă în interior vei găsi un amestec intens de coniac, lichior Grand Marnier, suc de portocale și bucățele de ghimbir, sigilat cu un capac cu aspect de dovleac. Imaginea clasică pentru Halloween!

cocktail, halloween
Sursa foto: Pinterest

Vampire Kiss Martini

Sofisticat, efervescent și ușor de obținut, așa am putea descrie sărutul unui vampir. Un amestec savuros de vodka, Chambord și șampanie într-un pahar de martini, garnisit cu zahăr brun, acest cocktail creează un suspans al gustului, destul de incitant.

cocktail, halloween
Sursa foto: Pinterest

Skeleton Key

Mult mai ușor și mai răcoritor decât variantele anterioare, acest cocktail inspirat din pelicula americană omonimă din 2005, rezultă dintr-un amestec de Bourbon, suc de soc și bere de ghimbir. Sună îngrozitor de ispititor!

cocktail
Sursa foto: Pinterest

Black Widow

Întunecat și misterios, aceste cocktail este, de fapt, o reinterpretare a clasicului vodka-cranberry deghizat pentru Halloween. Partea cea mai interesantă și scarry este folosirea unui sortiment de vodka neagră care face din acest cocktail o băutură cu adevărat tare!

halloween cocktail
Sursa foto: Pinterest

Zombie

Un amestec de trei tipuri de rom, brandy și sucuri de fructe, consumat iresponsabil, poate, fără îndoială, să creeze efectul sugerat în însăși numele cocktailului. Un clasic din anii ’30, care face “victime” și astăzi, Zombie este cocktailul perfect pentru o noapte de pomină.

cocktail, halloween, party
Sursa foto: Pinterest