5 combinații de culori pe care trebuie să le stăpânească fiecare bărbat

Academia Barbatilor

Dacă te afli printre bărbații care fug de culori, află că nu mușcă. Ba mai mult, suntem aici ca să te învățăm să le îmblânzești. Totodată, ar trebui să știi că, în zilele noastre, un bărbat nu este mai puțin masculin dacă poartă roșu, așa cum nici bărbații care poartă doar negru nu garantează o doză de masculinitate absolută. Vezi mai jos ce combinații trebuie să porți ca să arăți femeilor că ești sigur de masculinitatea ta și că nu duci nici lipsă de creativitate.  Ți-am pregătit 5 combinații de culori, tocmai ca să ieși din zona de confort.

Poartă alb și navy

pantaloni albi bărbați

Sursă foto: Pinterest

Îți sună cunoscut, nu? Ce-ar fi însă să mergi un pas și mai departe? În loc de eternii jeanși albaștri purtați cu tricou alb (combinație pe care, de altfel, o iubim), încearcă să faci și alte mișcări mai curajoase. Astfel, vei transpune obișnuitul navy + alb în lumea modernă în care trăim deja. Ținuta ta va căpăta o altă dimensiune, iar cei din jur te vor privi ca și cum ai purta culori recent descoperite. Evrika!

Încearcă gri și roz pal

ținută bărbați roz pal

Sursă foto: Pinterest

Și dacă tot ne place atât de mult de Nick Wooster, căruia îi vom dedica pe viitor și alte articole, ne-am gândit să-ți arătăm încă o ținută impecabilă de-ale lui.  Chiar și cei mai conservatori bărbați au început, timid, să accepte roșul, însă rozul, în orice nuanțe, rămâne pentru cei mai mulți în continuare un tabu.

Îți propunem, deci, să mai spulberăm împreună un mit, și anume acela că bărbații nu poartă roz. Cum să faci asta? Cu încredere. Începe cu un roz pal și experimentează. Poartă-l mai întâi cu alb sau gri, apoi lasă-ți creativitatea să-și creeze propriile reguli. Te asigurăm că, în ciuda privirilor fixe, ceilalți bărbați te vor admira, chiar dacă nu vor înțelege sau recunoaște de ce.

Reinventează combinația dintre albastru și camel

ținută camel navy

Sursă foto: Pinterest

… un alt clasic ce are nevoie de ajutorul tău. Poate te-ai prins deja că scopul articolului nu este doar de a readuce în atenție anumite combinații de culori, ci și de a le da un suflu nou. Iar prin asta ne referim la țesături și materiale la care nu te-ai fi așteptat de la început. Când auzi de albastru și camel te gândești probabil la jeans și palton, dar de ce să te limitezi la atât?

Înlocuiește acel palton cu o cămașă de vară, ori chiar o jachetă de in. Jeanșii pot fi la fel de bine lăsați în dulap, în timp ce vei purta pantaloni de stofă. Voilà, ești pregătit pentru cele mai mari evenimente de modă.

Ieși în evidență cu gri și cărămiziu

Ținută cărămizu

Sursă foto: Pinterest

Altă vedetă a acestui articol va fi cărămiziul, care arată atât de bine pe lângă gri, încât noi l-am purta zilnic. În plus, partea și mai ușoară e că poți purta orice piesă albă sau neagră pe lângă, fără să îngreunezi ținuta. Simplu, nu? Nimic nu te va aduce mai ușor în centrul atenției decât cărămiziul printre marea de bărbați îmbrăcați în negru.

Experimentează cu alb și olive

ținută alb olive

Sursă foto: Pinterest

Un combo pe care sigur îl vezi des, dar pe care rar îndrăznești să-l încerci. E adevărat că olive-ul arată la fel de frumos lângă bleumarin, dar știi că noi te încurajăm mereu să ieși din tipare. Nu garantăm că și compania la care lucrezi va fi de acord cu asta, deci poartă-i mai ales în timpul liber. Chiar și așa, ai un weekend întreg la dispoziție să experimentezi. Pune olive lângă alb și fii cel mai cool bărbat din cafenea.

La final, nu-ți mai rămâne decât să introduci aceste 5 combinații de culori și în ținutele tale smart casual. Cuvântul cheie va fi experimentează. Garantăm noi înșine succesul!

(foto: Pinterest)