5 gadgeturi cool pentru zile toride de vară

Academia Barbatilor

Vine vara (bine-mi pare) iar zilele toride ar trebui întâmpinate cum se cuvine. Nu doar cu aere condiționate în încăperi, ci și cu tot felul de gadgeturi pe care să le luăm după noi pentru a ne face viața mai confortabilă atunci când temperaturile cresc peste măsură. Am scotocit și am găsit 5 gadgeturi estivale care nu ar trebui să-ți lipsească din geantă sau din portbagaj în această vară.

Saltea motorizată PoolCandy Splash Runner

gadgeturi varăE relaxant să stai pe o saltea pe apă, în piscină (sau în mare), dar ce-ar fi să duci această experiență ceva ma departe și să-ți iei o saltea PoolCandy Splash Runner, cu care să te și poți deplasa ca un rege al apelor? Cu cele două motorașe integrate, această saltea îți permite să stai pe spate și s-o manevrezi pentru a te plimba printre „supuși”.

Salteaua suportă o greutate de până la 140 kg și poate coti la dreapta sau la stânga cu foarte mare ușurință. E simplu de manevrat, prin intermediul unor butoane cu care te miști în toate direcțiile. În plus, se poate umfla în numai câteva minute și dispune și de un suport pentru pahare sau cești, în care băutura ta stă în siguranță cât timp te relaxezi. E ideală pentru petreceri la piscină, pentru lacuri și alte suprafețe acvatice. Preț: 200 $.

Citește și: 7 activități acvatice în aer liber pe care să le desfășori vara asta

Umbrar portabil Sombra Shade

gadgeturi varăDe fiecare dată când mergi în vacanță prin țări străine și ajungi pe plajă, câtă vreme aceasta nu e amenajată, simți nevoia să ai o umbrelă. Pe care te duci și o cumperi de la magazinele din jur, dar care rar te satisface cu adevărat. Pentru că, să recunoaștem, o umbrelă nu se învârte după soare.

Nu același lucru se poate spune despre acest inovativ umbrar portabil. După care se învârte soarele și tu tot la adăpost vei fi. Pentru că îți oferă protecție solară completă. E realizat dintr-o singură bucată de material, care are două poziții de pliere. La baza materialului sunt patru buzunare, pe care le umpli cu nisip atunci când ajungi pe plajă. Apoi folosești țărușii pentru a ridica mijlocul umbrarului, ca un cort.

Citește și: Cele mai bune destinații pentru o vacanță pe mare

Faza cool este că, pe lângă protecția solară, Sombra Shade oferă o foarte bună rezistență și la vânt puternic. Iar materialul special din lycra permite ventilația aerului, dar nu și pătrunderea radiațiilor. Este ușor, portabil, simplu de instalat și bun de luat peste tot atunci când vrei să faci plajă și ai nevoie și de umbră.  Preț: 89 $.

Scuter electric subacvatic Yamaha Explorer

gadgeturi varăExplorează mările și oceanele cu acest scuter electric subacvatic, ideal pentru copii și pentru începătorii într-ale snorkelingului și scufundărilor. Cu Yamaha Explorer poți atinge viteze de până la 4 km/h și te poți scufunda până la 9 metri adâncime, fapt ce-ți permite să observi peștii și vegetația marină.

O încărcare maximă îți oferă o oră de explorat adâncurile. Are un design compact și cântărește doar 5 kg, fiind foarte ușor de manevrat. Mai mult, vine cu o serie de caracteristici ce oferă siguranță, precum auto-închidere în caz de pericol. Îi poți atașa o cameră GoPro Hero pentru a capta imagini și videoclipuri fabuloase, transformându-te într-un mic explorator al mărilor. Preț: 345 $

Citește și: Cele mai bune camere video de acțiune ale momentului

Geantă frigorifică StowCo

gadgeturi varăCu geanta frigorifică StowCo Portable nu vei mai fi nevoit să cari după tine clasicele genți frigorifice uriașe, în care să îndeși acei pinguini ținuți la gheață ore-n șir. Geanta compactă are mărimea unei serviete, și totuși dispune de un spațiu nebănuit de mare. Este ideală pentru a îndesa în ea tot felul de băuturi pe care să le savurezi la picnit sau pe plajă, într-o zi toridă: încap șase sticle de bere, trei sticle de vin sau 10 cutii de bere. Și îți păstrează băuturile reci până la cinci ore, o durată impresionantă, având în vedere că nu folosește gheață. Ce folosește este izolație de spumă, care păstrează temperatura scăzută în interior: în momentul în care scoți sticlele sau cutiile de băutură, ele sunt la fel de reci ca în clipa în care le-ai pus. Preț: 39 $.

Ventilator de birou Mini Desktop Cooling Fan

gadgeturi vară ventilatorColegii îți trimit fotografii de pe plaje exotice, în vreme ce tu stai și muncești în biroul îmbâcsit, în care până și aerul condiționat s-a stricat? Cumpără-ți un ventilator Mini Desktop Cooling Fan și trimite-le și tu poze înapoi, cu pletele (în caz că le mai ai) în vânt. Acest gadget de birou, care se încarcă prin portul USB, este briza mult-dorită, atunci când încep să curgă apele pe tine.

Are trei trepte de viteză și poți distribui ventilația produsă după propria nevoie. O singură încărcare completă îl ține în viață 6,5 ore, adică suficient pentru o zi de trudă. Vine în trei variante de culoare, pentru a se asorta cu decorul biroului, iar clama stabilă îl face să poată fi agățat de marginea mesei sau chiar de monitor. Dacă nu ai de ce să-l agăți, ventilatorul se poate poziționa orizontal, fiind la fel de stabil. În plus, are și funcție de lampă, având o lumină care se propagă în condiții de întuneric, în caz că ai nevoie de el noaptea. Preț: 45 $.

[Foto: The Gadget Flow]

Citește și: 3 gadgeturi audio care-ți oferă o experiență perfectă