Sfaturi de la femei: 5 greșeli vestimentare pe care să NU le faci la sală

Academia Barbatilor

După cum știi deja, mersul la sală nu numai că devine tot mai popular, ci are și beneficii tot mai recunoscute. De aceea, admirăm bărbații care investesc, pe lângă abonamentul lunar la sală, în echipamentul de sport. Și, pentru că fenomenul capătă tot mai multă amploare, ne-am văzut nevoiți să întrebăm femeile care sunt cele 5 greșeli vestimentare pe care să NU le faci la sală.

Vezi mai jos 5 sfaturi direct de la sursă și citește propunerile noastre.

Nu ai voie cu maiouri largi sau cu tăieturi

gym man

Sursă foto: Pinterest

Ok, ne-am prins deja. Ai un antrenor bun, ai găsit programul de antrenament potrivit, iar corpul cooperează. Nici rezultatele nu întârzie să apară. Asta nu înseamnă însă că trebuie să porți maiouri tot mai largi ori rupte. Cine are ochi pentru tine te va observa oricum.

În schimb, ce-ar fi să pui mai mult preț pe aspectele practice? Înlocuiește acel maiou cu un tricou slim, cu o tehnologie deșteaptă, care-i permite corpului tău să respire cât mai bine. Și, cine știe, poate unele femei preferă un bărbat care e capabil să facă alegeri smart, nu extravagante.

Gym man

Sursă foto: Pinterest

Nu purta adidași fosforescenți/roșii

Deși la birou ai deja libertatea de a te îmbrăca smart casual, e posibil să te plictisești chiar și așa te-ai de cămăși și jeans. Află însă că ăsta nu este un motiv pentru care ar trebui să porți la sală sneakers fosforescenți, roșii sau mai știm noi cum.

Sala este, într-adevăr, unul dintre locurile care oferă cea mai multă libertate, însă ce-ar fi să investești mai multă energie în antrenamentul tău decât în felul în care arăți? Experimentează cât mai mult cu programul de antrenament și ține, în schimb, echipamentul de sport cât mai modest și practic. Astfel, vei avea ocazia să ieși în evidență cu rezultatele tale, nu cu sneakerșii.

Nu ai voie cu pantaloni mulați și cu elastic jos

Ai auzit, da? Pantalonii mulați, cu elastic jos nu au ce căuta în sală. Vezi poza de mai sus. Iar dacă crezi că pantalonii suflecați pe gambe te fac mai atrăgător, ne pare rău să te dezamăgim. Însă putem înțelege de ce ești mândru de gambele tale. Până la urmă, sunt mușchii cel mai greu de crescut sau definit, unde geneticul joacă un rol decisiv.

Așa că, dacă vrei să le pui în valoare, caută mai bine niște pantaloni scurți, care doar urmează linia piciorului, nu-l sugrumă. La fel ca tine, femeile preferă să ghicească cum arăți fără haine. Nu le da totul pe tavă, căci e cea mai sigură rețetă de a omorî curiozitatea. În plus, nici nu e atrăgător să vezi niște picioare care țipă de sugrumare, nu?

Nu purta tricouri cu logo-uri funny

funny logo

Sursă foto: 123rf.com

Iar dacă te numeri printre cei care cred că sala este locul potrivit pentru tricourile din adolescență care încă te încap, gândește-te mai bine. Ești la sală, în mijlocul a zeci de oameni, așa că este de preferat să păstrezi în continuare o imagine profi.

Tricourile cu logo-uri sau mesaje funny din adolescență nu au ce căuta acolo, mai ales dacă nu mai reprezintă cine ești tu acum.

Ai grijă să nu fii nici să fii plin de branduri

Ori, în extrema cealaltă, nu te lăsa acaparat de branduri. Nu de alta, dar e foarte ușor să pari un amator, mai degrabă entuziasmat de mersul la sală decât conștient de beneficiile și stilul sănătos de viață corespunzător.

Adoptă, mai degrabă, o ținută decentă, modestă. Nu contestăm calitatea anumitor branduri, îți recomandăm doar să nu te lași cumpărat de ele. Nu uita, tu porți hainele, nu ele pe tine.