5 hobby-uri masculine adorate de femei

Academia Barbatilor

Să ai un hobby e unul dintre cele mai bune lucruri cu care te poți „lăuda”. Nu la propriu, ci în raport cu tine însuți. Un hobby îți poate extinde cercul social, îți poate îmbunătăți performanțele la locul de muncă și îți poate echilibra stilul de viață, făcându-te mai interesant pentru ceilalți. Grupul „celorlalți” include, evident, și femeile. Adică și eventuala ta viitoare parteneră. Iată 5 hobby-uri masculine adorate de femei. Dacă nu-l ai încă, pe care l-ai alege?

Grădinăritul

gradinar hobby-uri masculineAici nu ne duce gândul la fanteziile femeilor legate de grădinarii musculoși, care se ocupă, transpirați și cu mușchii în vânt, de fragedele plăntuțe. Dar un bărbat care își direcționează eforturile în a îngriji o grădină – sau măcar un colț de Rai dintr-un balcon – devine automat foarte atractiv pentru femei.

De ce? Pentru că transmite răbdare, angajament și faptul că apreciază lucrurile frumoase. De asemenea, e de luat în seamă că gentlemanul care face diferența între stamină și pistil își creează din start un avantaj pe zona romantică.

Bucătăritul

hobby-uri masculineSuntem în secolul 21 și ar trebui să renunți (în caz că le ai) la prejudecățile legate de „bărbatul la cratiță”. Doar vezi peste tot în jur, la TV sau în viața reală: cei mai buni bucătari sunt bărbații. Dacă ai această pasiune, în mod cert ai o bilă albă în orice relație: mai întâi pentru că îți răsfeți iubita cu preparate delicioase, apoi pentru că o degrevezi pe ea de această misiune (care s-ar putea chiar să nu-i placă).

Nu există un mod mai bun pentru a arăta dragostea persoanei de lângă tine, decât să-i pregătești mese delicioase. Chiar dacă, să zicem, acestea constau în castroane imense de paste.

Cititul

citit hobby-uri masculineUn bărbat „citit” e ca un afrodisiac pe care femeile se pot baza. Găsește timp să te educi pe teme de care inițial nici măcar n-ai auzit, să afli despre culturi în care nu ai trăit vreodată și să te informezi pe teme care redefinesc societatea și vei deveni un zeu. Plin de sex appeal.

Du-te la întâlnire având la braț cartea autorului tău favorit (încearcă să nu fie Coelho), gata să vorbești plin de pasiune despre literatura pe care o îndrăgești. Dacă nu crezi că acest lucru funcționează, aruncă o privire la acest cont de Instagram, dedicat venerării bărbaților care citesc. Și care e urmărit de peste un milion de iubitori de carte. Sau să le spunem… iubitoare?

Muzica

muzica hobby-uri masculineCine nu iubește muzica? În definitiv, toată lumea ascultă muzică. Dar nu toată lumea știe să cânte. Chiar și cel mai fosilizat rock star are fanele lui. De ce? Pentru că femeile se simt atrase de bărbații care știu cum să strângă o audiență în jurul lor, arătând plini de încredere.

Alege-ți un instrument și fă un curs, în urma căruia să fii în stare să te descurci onorabil. Nu contează că nu ai ureche muzicală, dar dacă o ai, profită de ea și perfecționează-te. Gândește-te că dacă îi cânți la chitară o serenadă unei fete, într-un cadru romantic, ai cucerit-o (aproape) definitiv.

Sportul

rugby hobby-uri masculineUn studiu recent a confirmat faptul că dacă introduci în biografia de pe Tinder faptul că faci parte dintr-o echipă (eventual, profesionistă), șansele de a te cupla cresc exponențial. Iar dacă, în mod specific, echipa este una de rugby, s-ar putea să nu faci față asaltului feminin.

Cine se poate pune cu știința? Intră într-o echipă – de rugby, de fotbal, de baschet, de ce vrei tu – și îți vei pune ordine în gânduri, vei deveni mai ordonat, mai disciplinat și cu o condiție fizică de invidiat. De invidiat de către ceilalți bărbați, pentru că femeile te vor aprecia.

Citește și despre 25 de hobby-uri pe care să le practici în timpul liber