5 metode de a scăpa de teama de abordare

academia barbatilor

, Fashion

Teama de abordare… nici eu și nimeni altcineva de pe planeta asta nu poate scăpa de ea. E genetic să ne fie frică atunci când vrem să vorbim cu o fată de care ne place.

Poate știi povestea…

Pe vremea când trăiam în triburi de 40-50 de oameni iar femeile ”bune” erau și foarte puține, acestea erau rezervate șefului. Dacă încercai să te apropii de vreuna, riscai să fii bătut sau chiar omorât! Ne-am dezvoltat, în esență, mecanisme hormonale care ne protejează viața.

Ce vreau să spun este că, în esență, teama de abordare e un mecanism prin care corpul nostru încearcă să ne salveze viața!

Singura ”problemă” e că această posibilitate, de a fi omorât, e inexistentă în ziua de azi… poate doar dacă te dai la femeia vreunui traficant de droguri din Columbia.

metode-a-scapa-teama-abordare-2

În mod ironic, acest mecanism menit a ne ajuta, mai mult ne încurcă. Chiar dacă logic vorbind, știm că nu pățim nimic, tot ne e frică. Și frica de moarte nu e singura pe care o avem când vine vorba de seducția femeilor…

Ne e frică să nu arătăm prost. Nu vrem să ne stricăm imaginea personală și stima de sine. Ce poate fi mai nasol decât să te respingă o fată de față cu prietenele ei?

Ei, aici vine schimbarea de mentalitate pe care ți-o propun. Vezi… bărbații bun cu femeile abia așteaptă aceste situații. Pentru că în momentul în care sunt respinși, ei rânjesc și spun din priviri: lasă că tot o să ajungi tu în patul meu… hehe

metode-a-scapa-teama-abordare-3

Fata simte asta, prietenele ei simt și ele asta. Și uite-așa se creează o atracție extrem de puternică printr-o simplă schimbare de perspectivă: cu un zâmbet.

Singura mică problemă e că trebuie lucrat în continuu la frica de abordare. De ce? Pentru că, după cum am mai spus, ea nu dispare niciodată. Nici chiar atunci când o să ai la activ câteva zeci de femei, ca mine.

Așa că, în cele ce urmează o să-ți ofer pe tavă cele mai bune 5 metode de a face asta, care pe mine m-au ajutat imens când eram începător.

#1. Să știi dinainte ce ai de spus

Replicile de agățat nu prea merg dar sunt foarte bune când ești începător și ți-e frică de abordare. Problema e că, în momentul în care eziți, o faci și din cauză că nu știi ce să spui. Oricât ai fi citit tu acasă despre seducție, mintea ți se golește. În acele momente, e mai important SĂ TE DUCI la ea decât să fii spontan.

#2. Să te gândești ce ar face maeștrii în seducție în locul tău

Pe mine mă inspiră tot timpul să-mi imaginez ce ar face mentorii mei sau chiar cei pe care i-am văzut în clipulețe pe YouTube. Automat îmi vin idei bune despre ce aș putea să le spun.

#3. Să vizualizezi

Puterea vizualizării este incredibilă. E folosită de atleți, culturiști și militari pentru a-și mări șansele de reușită când au în față o provocare. Vizualizează cum te duci la ea, cum îi spui ce ai de zis și cum zâmbește flatată. Poți chiar să vizualizezi că te respinge, oricum vei trece de mai multe ori și prin asta.

#4. Să bei… PUȚIN!

Repet, am spus puțin. Se știe că alcoolul dezinhibă, de-asta lumea merge în club să și bea, indiferent că sunt bărbați sau femei. Nu pot să-ți fac recomandări de cât să bei pentru că tu te știi mai bine.

#5. Să aștepți respingerile cu brațele deschise

Asta se leagă de ce spuneam mai devreme, legat de playerii experimentați. Ne place să la nebunie când suntem respinși pentru că abia atunci începe distracția.

metode-a-scapa-teama-abordare-4

Singurul lucru pe care trebuie să îl faci este să îți AMINTEȘTI atunci când te respinge că totul e un joc. Poți chiar să-i spui:

Hai, dacă tot mă respingi, fă-o la modul serios, eu nu mă las cu una cu două.

O să vezi că o să râdă…