5 parfumuri bărbătești care te vor cuceri în această iarnă

academia barbatilor

Oud, esențe lemnoase sau cu miros de piele sunt parfumurile bărbătești care te vor învălui în acest sezon. Iarna, ai nevoie de parfumuri tari, cu esențe puternice care nu se pierd în contact cu aerul rece. Și, ca în fiecare sezon, marile case de parfumuri se întrec în crearea unor amestecuri olfactive cât mai îndrăznețe. Iată care sunt noile apariții parfumate care te vor cuceri în această iarnă!

BYREDO Eleventh Hour Eau de Parfum

Brandul suedez de parfumuri de nișă a creat, pentru iarna 2018, un parfum diferit față de restul creațiilor lansate anterior. Mergând pe ideea finalului vieții pe Terra, Ben Gorham, fondatorul și parfumierul casei Byredo, a creat “ultimul parfum de pe Pământ”, o aromă memorabilă, profundă și catifelată de smochine sălbatice, boabe de Tonka și lemn de cașmir. Eleventh Hour este disponibil în Madison.

parfumuri bărbați

Sursa foto: madisonperfumery.com

Issey Miyake L’Eau Super Majeure D’Issey

Anul trecut, Issey Miyake a reinventat parfumul iconic Issey, din 1994, inspirat de cascade, printr-o nouă creație, Majeure D’Issey. Iar anul acesta, varianta actualizată a formulei din 2017, Super Majeure, vine cu o nouă aromă inspirată din briza sărată a oceanului. De fapt, această creație tratează apa ca simbol masculin de putere și mișcare. Cu acorduri de sare și lemn, împrospătate cu grapefruit și bergamotă, L’Eau Super Majeure D’Issey este parfumul perfect pentru o noapte în oraș.  Îl găsești în magazinele Sephora.

parfumuri bărbați

Sursa foto: Pinterest

Tom Ford Ombré Leather

Nici de această dată, Tom Ford nu se dezminte și vine cu un parfum cu personalitate, așa cum ne-a obișnuit. Condimentat, elegant, matur, Ombré Leather miroase a cardamom, șofran și iasomie, iar pe măsură ce trece timpul simți arome calde de piele, lemn și patchouli. Parfumul este disponibil în Sephora.

parfumuri bărbați

Sursa foto: sephora.ro

Acqua Di Parma Colonia Sandalo

Un parfum elegant, creat dintr-un amestec interesant de note intense și prețioase de lemn de santal din India, echilibrate cu note citrice, care se așează pe piele în aromă de cardamom și lavandă. Unic și surprinzător, acest parfum, pe care îl găsești în magazinele Douglas, este perfect pentru toată durata zilei.

parfumuri bărbați

Sursa foto: douglas.ro

Uomo Salvatore Ferragamo

Designerul Paul Andrews reinventează imaginea parfumurilor Salvatore Ferragamo pentru Ediția Limitată de Crăciun. Astfel, esențele de bergamotă, piper negru, cardamom, tiramisu și flori de portocal, cașmir, lemn de santal și boabe de Tonka, din parfumul Uomo, vin încapsulate într-o nouă sticlă. Rafinat și intens, acest parfum cu atitudine este pentru bărbați puternici. Disponibil în magazinele Douglas.

parfumuri bărbați

Sursa foto: douglas.ro

Citește și Scurt ghid al parfumului. De ce să folosești un parfum, tipuri de parfumuri, cum să cumperi un parfum