5 rucsacuri moderne pentru bărbați

Academia Barbatilor

Fie că mergi într-o călătorie nouă, fie că ești genul care se îmbracă mai casual la job sau fie că pur și simplu îți place să porți pe umăr un rucsac, e imposibil să nu-ți placă măcar unul dintre cele cinci modele moderne de rucsacuri pe care le-am selectat pentru tine.

Rucsac Hershel Sealtech Lawson

rucsacuri bărbațiÎți folosești rucsacul la aproape orice, de la a căra laptopul la a îngrămădi în el haine și loțiuni de plajă, așa încât bietul de el s-a găurit și arată ca naiba? Cu un Hershel Sealtech Lawson nu vei mai avea probleme de acest gen. Fiindcă e făcut dintr-un material inovativ, foarte ușor, din nylon rezistent la rupere, care are proprietăți speciale, în sensul că, atunci când simte căldura organismului, se strânge.

Citește și: Călătorești cu rucsacul în spate? Iată ce trebuie să știi

Ai auzit bine: dacă vezi cea mai mică gaură sau ruptură, e suficient să freci câteva secunde cu degetele zona respectivă și problemele dispar. Rucsacul conține și o husă de laptop, are fermoare rezistente la apă și un buzunar frontal, cu fermoar. Prețul: 109,99 euro.

The North Face Access

rucsacuri bărbațiRucsacurile sunt foarte bune la cărat lucruri, dar nu atât de bune atunci când trebuie să-ți permită accesul la lucrurile pe care le îndeși în cele mai ascunse compartimente ale lor. The North Face Access Pack rezolvă această problemă cu ajutorul unei încuietori inovative, care poate fi trasă în exterior cu o singură mână, așa încât să ajungi cu ușurință la conținutul din interiorul rucsacului. The North Face Access are, de asemenea, și un buzunar dedicat pentru laptop, buzunare interioare speciale pentru telefon, tabletă, dar și două buzunare exterioare. E făcut dintr-un material de spumă modelabilă de tip EVA, care asigură o protecție excelentă. Preț: 185 $.

Coach Gotham

rucsacuri bărbațiLa o primă vedere aruncată asupra rucsacului Coach Gotham, n-ai spune că are câteva caracteristici care-ți fac existența cotidiană ceva mai ușoară. Are un design „evergreen”, adică îl vei putea purta și peste 10 ani fără probleme, și e construit din piele tăbăcită, cu finisaje ce conțin nituri și cusături colorate. În spatele acestor lucruri stau închiderile magnetice, un buzunar pentru gadgeturi, cu orificiu pentru căști și cabluri de încărcare, o intrare secretă cu fermoar și un compartiment dedicat pentru laptop. Preț: 1390 euro.

Citește și: 5 laptopuri de top, pe care orice bărbat și le-ar dori

Helixot XO 6.2

rucsacuri bărbațiPe piață sunt multe modele de rucsacuri făcute din materiale impermeabile. Dar foarte puține, dacă nu cumva niciunul, nu era complet… scufundabil. A apărut însă acest Helixot XO 6.2 care, mulțumită tighelurilor sudate, a materialului căptușit și a închizătorii inteligente, cu capac cu filet, se prezintă în fața cumpărătorului cu o protecție antiacvatică de tip IPX-8, care-i permite acestuia să înoate cu el în spate, să facă surf sau alte activități care presupun intrarea în apă.

Citește și: Cum să faci snorkeling: mic ghid pentru amatori

Compartimentul principal e suficient de mare pentru a adăposti o cameră foto, smartphone-ul, căștile, mâncarea și alte lucruri, în vreme ce alte buzunare, interne și externe, sunt dedicate lucrurilor mărunte. Preț: 145 euro.

Hex Sneaker

rucsacuri bărbațiDacă ești un tip care poartă des sneakerși, și ai o pereche pregătită în orice moment, atunci rucsacul Hex Sneaker ți se va asorta perfect. Dispune de un compartiment principal pentru haine sau pentru aparatură și un al doilea compartiment, cu fermoar, pentru laptop. Poate adăposti în condiții de siguranță un laptop de 17 inci.

Pe de altă parte, rucsacul are și un compartiment ventilat în care-ți poți pune pantofii sport atunci când mergi la sală, sau orice altceva dorești. În față sunt două buzunare acoperite, pentru smartphone și alte electronice mici. Iar materialul rucsacului este impermeabil, transformându-l în partenerul ideal pentru următoarea călătorie, pentru mersul la job sau la sală. Preț: 150 $.

Citește și: Top 7 genți bărbătești în tendințe