5 smart-TV-uri care îți redefinesc experiențele video

Academia Barbatilor

Deși nimic nu se poate compara cu experiența unei vizionări de film într-un cinematograf, de multe ori alegem varianta comodă (și mai ieftină) a propriei canapele, așezându-ne în fața televizorului pentru a ajunge în lumea cinematografiei. Indiferent de „calea” urmată, fie că aceasta se numește Netflix, HBO Go sau îmbracă alte forme, avem nevoie de un televizor.

Astăzi există pe piață zeci de modele de televizoare care au caracteristici fabuloase, la care nici nu am fi visat în urmă cu 20 de ani. Smart TV-urile fac deja totul posibil, oferindu-ne șansa de a ajunge cu mare ușurință la conținutul media pe care ni-l dorim. Am selectat 5 smart TV-uri de super-calitate, cu care să-ți mobilezi și să-ți „înnobilezi” livingul pentru experiențe de tip home-cinema complete.

Philips 5000 Series Smart Ultra HDTV- 55″

smart-tv-uri

Avem dintotdeauna încredere în televizoarele Philips, care oferă o calitate a imaginii și o fiabilitate de invidiat. Philips 5000 Series îți livrează streaming 4K, la pachet cu Philips NetTV, care-ți înlesnește accesul la aplicațiile de streaming, inclusiv Vudu și YouTube, prin intermediul unei interfețe „curate”. Un plus este prezența chipset-ului Wireless 802.11ac IMO Dual-Band, care-ți asigură streamingul lin și fără întreruperi. Și, peste toate, trebuie menționat că acest TV oferă o luminozitate și un contrast de top, grație tehnologiei BrightPro și sistemului inteligent de „dimming backlight”.

Samsung QN55Q6F QLED 4K TV- 55″

smart-tv-uri

Acest smart-TV de la Samsung îți oferă acces la aplicațiile, programele și canalele tale favorite prin intermediul Samsung Smart Hub. Nu mai are sens să pierzi timpul navigând, fiindcă toate programele și jocurile se află într-un singur loc. Televizorul dispune, de asemenea, de tehnologia OneRemote, care detectează și controlează  toate dispozitivele conectate, de la antena satelit la Blu-Ray player sau soundbar, fără a mai fi necesare alte setări manuale. Iar datorită aplicației Smart View îți poți transforma smartphone-ul în telecomandă sau poți vedea conținutul de pe acesta direct pe televizorul tău inteligent 4K.

LG C9PUA 4K HDR Smart OLED TV- 55″

smart-tv-uri

Dacă vrei să te lauzi cu un televizor „șmecher”, află că LG are un smart-TV ce ascunde un procesor a9 Gen 2 Intelligent, laolaltă cu asistentul Google și cu Alexa. Propulsat de tehnologia LG ThinQ AI, acest televizor va deveni centrul locuinței tale inteligente. Modelul include și AirPlay 2, care-ți permite să aduci pe ecranul lui orice ține de sistemul de operare iOS și de dispozitivele aferente. O imagine superbă și un sunet inspirat de experiențele cinematografice completează detaliile acestui LG de excepție.

Toshiba Smart 4K Ultra HDR OLED TV- 65″

smart-tv-uri

Plasează acest Toshiba inteligent în living și distrează-te cu controlul hands-free, cu accesul vocal la Alexa și cu un sunet generos. Beneficiezi de tehnologia catch-up TV, grație Freeplay View, prin urmare poți vizualiza conținutul show-ului preferat, pe care l-ai ratat săptămâna trecută. Un „negru” autentic și culori vibrante, prin intermediul display-ului 4K OLED, îți vor ridica experiența vizuală la cote maxime, făcând din Toshiba Smart 4K Ultra HDR OLED televizorul perfect pentru un sistem home-cinema de mare calitate.

Sony XBR55A9F Master Series Smart 4K Ultra HD TV- 55″

smart-tv-uri

Încântă-ți ochii cu o paletă extinsă de culori odată cu acest display A9F Smart Triluminous și bucură-te de cele mai mici detalii ale scenelor grație unei calități 4K HDR IMAX Enhanced. Fie că urmărești cele mai rapide scene de acțiune sau că te scufunzi în scenariul unui joc de ultimă generație, acest A9F se va dovedi suficient de puternic cât să-ți ofere imagini de senzație, datorită celor 8 milioane de pixeli auto-iluminanți. Iar dacă ești fan Netflix, vei putea accesa modul Netflix Calibrated, care reproduce calitatea video a unui studiou cinematografic.

Citește și: 5 accesorii Google care să-ți facă viața mai frumoasă și mai ușoară