5 șorturi de baie perfecte pentru vara aceasta

Academia Barbatilor

Dacă mai devreme ți-am arătat 10 detalii de stil care îți pot îmbunătăți look-ul vara, acum te vom învăța cum să arăți perfect când numărul obiectelor vestimentare se reduce la minimum, și anume la șortul de baie. Vezi mai jos 5 șorturi de baie perfecte pentru vara aceasta.

1. Șorturi de inspirație militară

 

șorț de inspirație militară pentru bărbați

Sursă foto: mrporter.com

 

Dacă te numeri printre bărbații mai supli, un șort cu influență militară s-ar putea să aducă asta definitiv în avantajul tău.

Imprimeul adaugă volum, iar tu vei arăta instant mai musculos. Atâta timp cât lungimea e perfectă, chiar deasupra genunchiului, kilogramele în minus nu vor rămâne decât un avantaj față de ceilalți bărbați care depun mai mult efort pentru a atinge această performanță.

 

șorț de inspirație militară pentru bărbați

Sursă foto: mrporter.com

 

Un alt plus al acestei culori este că se potrivește cu toate nuanțele de piele, alt criteriu care îți poate da bătăi de cap când ieși la cumpărături. Astfel, pe cei cu pielea mai deschisă îi va camufla mai bine, în timp ce bărbații cu pielea mai închisă la culoare vor fi și mai lăudați pentru  tenul lor bronzat.

 

2. Șorturi în dungi

 

șorț înot în dungi

Sursă foto: mrporter.com

 

Veșnic la modă sunt și dungile, care vin, pe lângă nemuritorul aer nautic, și cu serioase avantaje practice.

În primul rând, știm cu toții că dungile se combină foarte ușor. Cea mai simplă variantă este să le porți cu altă piesă uni, în culori contrastante sau complementare. Astfel vei arăta fresh fără să-ți bați prea mult capul.

 

șort înot în dungi

Sursă foto: mrporter.com

 

În al doilea rând, dungile s-ar putea să facă posibil să ai trupul de vară mult dorit. În alte cuvinte, ai grijă ce dungi porți, căci asta poate aduce atât avantaje majore, cât și dezavantaje.

Dungile verticale subțiază, iar cele orizontale lățesc. Faci tu singur calculele și alegi, în funcție de ce-ți propui.

3. Imprimeu floral

 

șort înot cu imprimeu floral

Sursă foto: mrporter.com

 

Dacă vara te face mai fericit decât un cățel care își vede stăpânul după mult timp, exprimă asta printr-un imprimeu floral. Asta nu doar că te va umple de culoare, ci s-ar putea să le transmită și celorlalți același chef de viață. Promitem că vei fi apreciat pentru asta.

Dacă vrei să porți imprimeu floral, trebuie să ții cont de două aspecte: dimensiunea și culorile lui.

 

șorț înot cu imprimeu floral pentru bărbați

Sursă foto: mrporter.com

 

Indiferent de stilul șortului pe care îl porți, este obligatoriu ca nuanța acestuia să fie complementară tenului tău. Pare un detaliu minor, însă contează mai mult decât ai crede.

În aceeași notă, asigură-te că dimensiunile imprimeului se potrivesc cu silueta ta. Un imprimeu prea mare te-ar eclipsa, iar unul prea mic te-ar reduce la o imagine pe care te asigurăm că nu ți-o dorești.

4. Șorturi unicolore

 

șort înot roz pal

Sursă foto: mrporter.com

 

Cu toate avantajele sau dezavantajele cu care vin la pachet imprimeurile, unii bărbați sunt fani convinși ai pieselor uni. Îi înțelegem și de ce.

Nu trebuie decât să alegi culoarea și lungimea, deci cumpărăturile merg din start mai ușor. Totodată, odată ce ai descoperit culoarea care ți se potrivește cel mai bine, aceasta poate deveni o semnătură, un element vizual care te reprezintă în fața mării.

 

șort înot verde pal

Sursă foto: mrporter.com

 

Nu în ultimul rând, piesele uni arată în aceeași măsură ca imprimeurile că ai bun gust, alegând tocmai să nu te arunci în marea de detalii și dimensiuni pe care o presupun imprimeurile. Vei fi ca studentul tăcut din ultima bancă, însă care are toate răspunsurile pregătite.

5. Șorturi retro

 

șort înot retro pentru bărbați

Sursă foto: mrporter.com

 

Dacă trecutul nu-ți dă pace, avem noi soluția: șorturile retro. Știi acea senzație că nimic parcă nu mai are același farmec ca atunci când erai tu student, de exemplu?

Ei bine, combate aceste sentimente cu niște șorturi retro, care arată că vremurile trecute încă sunt prezente în sufletele noastre, ale bărbaților interesați de stil.

 

șort retro roșu pentru bărbați

Sursă foto: mrporter.com

 

Totuși, din cauza lungimii acestui gen de șort, este posibil ca acesta să arate cel mai bine pe bărbații mai musculoși. Deseori șortul este mai scurt decât cele obișnuite, motiv pentru care arată cel mai bine pe niște coapse lucrate.

Dacă nu te poți mândri încă cu asemenea coapse, folosește asta pe post de motivație următoarea dată când mergi la sală.

Un alt element distinctiv sunt detaliile albe. Acestea pot fi atât marginile șortului, cât și șireturi, etichete și altele. Spor la cumpărături!