7 boxe portabile cu care să pornești o petrecere ad-hoc

Academia Barbatilor

Difuzoarele pe care le conectezi prin Bluetooth fac parte din genul acela de gadgeturi pe care ți le-ai dori să le ai pur și simplu fără vreun motiv anume. Deși motivele pot fi fără număr, de la cel care implică dragostea ta nemărginită pentru muzică, până la cel care are în vedere răzbunarea adresată unui vecin antipatic, care ți-a făcut zile negre. Dincolo de asta, alegerea unei boxe portabile poate reprezenta garanția succesului unei petreceri ad-hoc. Pentru că, deși sunt mici, acestea sunt incredibil de puternice. Am ales mai jos 7 modele de boxe portabile de calitate superioară. Dacă tot vrei să-ți cumperi una, nu te uita la modelele ieftine și de calitate îndoielnică. Achiziționează una de top și lasă bașii să zguduie lumea!

Boxe portabile Puridea I6

Un sunet clar și puternic, un design minimalist. Conectează-le la smartphone, prin intermediul Bluetooth-ului, dă drumul la playlist și bașii vor bubui în boxele Puridea, care au o baterie de 500 mAh ce oferă o autonomie de până la 4 ore. Cântăresc doar 151 gr, sunt ușor de transportat și au un suport de cauciuc pentru a le fia în diverse poziții.

Preț: 199,99 lei

Cumpără


Boxă portabilă Phonotonic cu senzor de mișcare

Conectezi boxa prin Bluetooth, descarci aplicația „Phonotonic – I am music” (pentru iOS și Android), deschizi carcasa de silicon, scoți senzorul și boxa e pusă în funcțiune. Prin intermediul aplicației alegi diverse stiluri de muzică și sunetele se vor auzi în funcție de mișcările tale, cu ajutorul senzorului de mișcare. Forma geometrică permite manevrarea cu ușurință iar învelișul e rezistent la șocuri, prin urmare nu e o problemă dacă scapi boxa pe jos. Phonotonic are o baterie de 60 mAh, care duce timpul de folosire spre 6 ore.

Preț: 369,9 lei

Cumpără


Boxă portabilă Harman Kardon Onyx Studio 4

Tehnologie audio de înaltă clasă sosită via Harman Kardon. O boxă cu un sunet puternic și foarte clar. Conexiunea prin Bluetooth permite conectarea la două boxe concomitent iar prin intermediul funcției Harman Kardon Connect+ te poți conecta la peste 100 de boxe compatibile. Onyx are și o funcție de recunoaștere vocală: apeși un buton și accesezi Siri sau Google Now, dispune d un microfon încorporat iar autonomia bateriei este de 8 ore.

Preț: 1099,9 lei

Cumpără


Boxă portabilă Play P2 by Bang & Olufsen

Despre calitatea unui produs Bang & Olufsen nu e cazul să vorbim aici. E cazul să aflăm însă despre aplicația Beoplay (pentru iPhone și pentru dispozitivele cu Android), prin intermediul căreia vei personaliza experiența cu această boxă ce dispune de funcții smart. Astfel, poți controla redarea muzicii prin tap dublu sau poți seta să te trezești cu o melodie favorită. B&O Play are un woofer driver, microfonul încorporat te ajută să faci apeluri telefonice iar bateria rezistă până la 10 ore.

Preț: 794,9 lei

Cumpără


Boxă portabilă JBL Pulse 3, cu jocuri de lumini

Ce rezultă din combinația sunetului 360 cu efectele luminoase? Boxa JBL Pulse 3, un spectacol în miniatură. O boxă cu sunet fantastic, care se poate conecta până la alte 100 de boxe (cu tehnologia JBL Connect+), care are microfon cu funcție de anulare a zgomotelor și certificare IP67, ceea ce înseamnă că o poți folosi și când mergi la piscină sau la ștrand. Bateria oferă o autonomie de 12 ore iar LED-urile încorporate asigură show-ul interactiv.

Preț: 1320,9 lei

Cumpără


Boxă portabilă Beats Pills Plus

Conectezi boxa „pilulă” la device-urile Apple sau Android și descarci aplicația Beats Pill+ cu care poți să-ți personalizezi experiențele: de pildă, poți controla două boxe Pill Plus în același timp. Sunetul optimizat e asigurat de sistemul stereo activ crossover iar prin intermediul difuzorului încorporat efectuezi apeluri telefonice. Boxa are LED-uri care te atenționează în legătură cu statusul bateriei ce rezistă până la 12 ore.

Preț: 766.9 lei

Cumpără


Boxă portabilă Sony Wireless Control

O boxă șmecheră, din moment ce îți dă informații despre starea vremii sau îți spune programul zilei, dacă o… întrebi. În plus, îi poți cere să îndeplinească sarcini iar aplicația Voice Control acceptă nu mai puțin de 6 limbi străine. Are microfon încorporat, poți face apeluri hands-free și poți organiza chiar și conferințe telefonice.

Preț: 1079,9 lei

Cumpără